Navigeren

Babboe Curve bakfiets

De Babboe Curve dankt zijn naam aan zijn moderne ronde vormen. De 3-wiel bakfiets heeft hierdoor een eigentijdse uitstraling. Bovendien is de bakfiets door een aantal slimme verbeteringen een aanwinst op het assortiment van Babboe. In de bak is standaard plaats voor 4 kindjes. Je kunt er ook een Maxi-Cosi drager in kwijt, dan blijven er 2 zitplaatsen over. Wil je direct zien welke modellen we van de Babboe Curve in ons assortiment hebben, klik dan op onderstaande button.

Bekijk alle Babboe Curve modellen >

Babboe Curve

Babboe CurveIn 2013 hebben we onze eerste driewieler een hippe make-over gegeven. Met de wijsheden die we kregen van de huidige gebruikers hebben we de Babboe Curve ontwikkeld. Niet alleen het design is dus anders, maar ook de slimme kwaliteiten hebben we nog slimmer kunnen maken. De Babboe Curve heeft dus zoals je gewend bent luxe stuurdempers, kantelstoppers, extra dikke spaken, driepuntsgordels, trommelremmen, parkeerrem, dubbele koplampen en makkelijke opstapjes.

 

Elektrische Babboe Curve

Babboe Curve-eNet als onze andere bakfiets-varianten is ook de Babboe Curve elektrisch verkrijgbaar. Naast de 7 versnellingen die de bakfiets heeft, vind je dan een motor in het achterwiel. De Lithium-Ion batterij is gemakkelijk thuis of onderweg op te laden en helpt je ongeveer 40 tot 60 kilometer met elektrische ondersteuning op weg! Mede dankzij de trapondersteuning is de Babboe Curve-e prima in te zetten als groen alternatief voor de auto.

 

Babboe Curve Mountain

Babboe Curve MountainDe Babboe Curve Mountain doet zijn naam eer aan; dankzij de krachtige Yamaha middenmotor en traploze Nuvinci versnellingen is voor deze bakfiets geen berg te hoog. Zelfs met 4 kinderen in de bak, zul je met deze bakfiets zonder moeite in een heuvelachtige omgeving kunnen fietsen. Ook voor het afleggen van langere afstanden is deze bakfiets ideaal. Natuurlijk is de Babboe Mountain uit te rusten met verschillende Babboe accessoires.

 

Babboe Curve aanschaffen

bakfiets Babboe CurveDe bakfietsen van Babboe zijn alleen online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Heb je interesse gekregen? Bekijk onze bakfietsen dan in de webshop door onderaan deze pagina op de button 'bekijk alle Babboe Curve modellen' te klikken.

 

De Babboe Curve testen

Ervaar, voordat je overgaat tot aankoop, zelf hoeveel gemak een Babboe bakfiets je biedt. Maak een proefrit tijdens één van de testdagen. Deze organiseren we regelmatig! Ook je kinderen zijn welkom, zij kunnen meteen helpen door proef te zitten in de bakfiets.Wil je liever eerst meer informatie over de verschillende modellen? Bekijk dan de pagina's over de Babboe Big, Babboe City of Babboe Dog voor meer informatie.Toch door naar de Babboe Curve modellen? Klik dan op onderstaande button om naar de webshop te gaan.

Bekijk alle Babboe Curve modellen >