Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Curve | bakfiets 4 kinderen

De Babboe Curve dankt zijn naam aan zijn moderne ronde vormen. De 3-wiel bakfiets heeft hierdoor een eigentijdse uitstraling. Het is een bakfiets voor 4 kinderen. Je kunt er ook een Maxi-Cosi drager in kwijt, dan blijven er 2 zitplaatsen over. Wil je direct zien welke modellen we van de Babboe Curve in ons assortiment hebben, klik dan op onderstaande button.

Bekijk alle Babboe Curve modellen >

Babboe Curve - Bakfiets voor 4 kinderen

Bakfiets 4 kinderen

In 2013 hebben we onze eerste driewieler een hippe make-over gegeven. Met de wijsheden die we kregen van de huidige gebruikers hebben we de Babboe Curve ontwikkeld. Niet alleen het design is dus anders, maar ook de slimme kwaliteiten hebben we nog slimmer kunnen maken. De Babboe Curve heeft dus zoals je gewend bent luxe stuurdempers, kantelstoppers, extra dikke spaken, driepuntsgordels, trommelremmen, parkeerrem, dubbele koplampen en makkelijke opstapjes.

 

Elektrische bakfiets - de Babboe Curve-E

Elektrische bakfiets

Net als onze andere bakfiets-varianten is ook de Curve als elektrische bakfiets verkrijgbaar. Naast de 7 versnellingen die de elektrische bakfiets heeft, vind je dan een motor in het achterwiel. De Lithium-Ion batterij is gemakkelijk thuis of onderweg op te laden en helpt je ongeveer 40 tot 60 kilometer met elektrische ondersteuning op weg! Mede dankzij de trapondersteuning is de Babboe Curve-E prima in te zetten als groen alternatief voor de auto.

 

Babboe Curve Mountain - Elektrische bakfiets met middenmotor

Elektrische bakfiets 4 kinderen

De Babboe Curve Mountain doet zijn naam eer aan; dankzij de krachtige Yamaha middenmotor en traploze Nuvinci versnellingen is voor deze bakfiets geen berg te hoog. Zelfs met 4 kinderen in de bakfiets zul je zonder moeite in een heuvelachtige omgeving kunnen fietsen. Ook voor het afleggen van langere afstanden is deze bakfiets ideaal. Natuurlijk is de Babboe Mountain uit te rusten met verschillende Babboe accessoires.

 

Babboe Curve aanschaffen

bakfiets Babboe Curve

De bakfietsen van Babboe zijn allemaal online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Heb je interesse gekregen? 

 

De Babboe Curve testen

Ervaar, voordat je overgaat tot aankoop, zelf hoeveel gemak een Babboe bakfiets je biedt. Maak een proefrit tijdens één van de testdagen. 

Bekijk alle Babboe Curve modellen >