Babboe City bakfiets - smalle bakfiets met 2 wielen

De Babboe City is de wendbare en smalle bakfiets met 2 wielen die zich als een vis in het water voelt in de stad. Maar, met deze bakfiets leg je ook buiten stedelijk gebied makkelijk lange afstanden af. Of je nu je kinderen naar school of het kinderdagverblijf brengt, je kunt daarna gemakkelijk door naar je volgende bestemming! In de Babboe City is er standaard plaats voor 2 kinderen. Het is mogelijk de Babboe City uit te breiden met een extra bankje, dan telt de bakfiets 4 zitplaatsen.

Babboe City fans Babboe City fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

Bakfiets 2 wielen

Sportieve bakfiets met 2 wielen

Ideaal voor lange afstanden of soepel bewegen door de stad

Babboe City

Wendbaar - Fiets direct erop weg

De Babboe City is een zeer wendbare bakfiets. De stuurbeweging is hetzelfde als bij een normale fiets, waardoor je er zo op weg fietst. Voor langere afstanden of in een drukke stad is de bakfiets dan ook erg geschikt.

Wendbare bakfiets
Babboe City

Kindvriendelijke opstapjes - Eenvoudig in- en uitstappen

Door middel van de zogenaamde muizenholletjes in de zijkanten van de bak kunnen je kindjes veilig en eenvoudig in en uit de bakfiets stappen. Daarnaast zorgen de muizenholletjes voor een goede afwatering van de bak.

Kindvriendelijke opstapjes
Babboe City Mountain

Yamaha middenmotor - Ervaar een natuurlijke trapondersteuning

Door het gebruik van de Enviolo (Nuvinci) traploze versnelling en de krachtsensor past de krachtige Yamaha middenmotor de hoeveelheid ondersteuning aan op de kracht die je zelf met je benen geeft. Hierdoor voelt het alsof je het allemaal zelf doet.

Yamaha middenmotor

Vergelijk de City bakfietsen:

Babboe City Mountain

Babboe City Mountain

Babboe City-E

Babboe City-E

Babboe City

Babboe City
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Niet elektrische bakfiets
Bagagedrager
Nee
Ja
Nee
Verlichting
LED verlichting via accu (voor en achter)
LED verlichting via accu (voor en achter)
LED verlichting op batterijen (voor en achter)
Versnellingstype
Traploze naaf
Derailleur
Naaf
Locatie accu
Onder het bankje
Onder de bagagedrager
Motorpositie
Middenmotor
Achterwielmotor
Motortechniek
Yamaha
GWA
Kracht (Nm)
70
40
Sensortype
Kracht en snelheid
Rotatie en snelheid
Leaseprijs
133.- pm
105.- pm
79.- pm
Prijs
Vanaf 3799.-
Vanaf 2599.-
Vanaf 1649.-
Uitgelichte accessoires Babboe City
Melia babyschaal
Big, Big-E, City, City-E, City Mountain en 16 anderen
De Babboe Babyschaal, de ideale oplossing voor het vervoer van baby's vanaf 3 maanden Je kunt twee babyschalen of peuterstoelen naast elkaar plaatsen aan stuurzijde. Melia babyschaal
Vanaf 99.95
Bekijk dit product
Steco maxi cosi drager
City, City-E, City Mountain, Curve, Curve-E en 7 anderen
Met de maxi cosi drager van Steco kun je je baby vanaf 3 maanden (wanneer het nekje sterk genoeg is) veilig en eenvoudig meenemen in de bakfiets. De maxi cosi drager, inclusief bevestiging, wordt zo in de bak gemonteerd dat je je kindje gezellig kunt aankijken. Steco maxi cosi drager
99.95
Bekijk dit product
Babboe regentent City
City, City-E, City Mountain
In het regenachtige klimaat is een regentent geen overbodige luxe. De tent beschermt je kinderen tegen regen en gure wind. Ook bij felle zon biedt de regentent bescherming. Controleer of jouw bak is voorzien van bevestigingsbeugels. Deze zijn los verkrijgbaar. Babboe regentent City
Vanaf 189.95
Bekijk dit product

Babboe City - bakfiets 2 wielen

Na het succes van de driewiel bakfiets, lanceerden wij in 2010 de Babboe City, een stevige tweewieler met een sportief karakter. Dankzij haar ranke vormgeving is deze smalle bakfiets erg praktisch op drukkere wegen. Je manouvreert gemakkelijk in het verkeer, zelfs met een volle bak. Daarnaast is er bij het ontwerp van de bak rekening gehouden met de mogelijkheid om een Maxi-Cosi-drager te plaatsen.

Elektrische Babboe City - smalle bakfiets voor in de stad

De Babboe City is ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. De Babboe City-E is dan niet alleen uitgerust met 7 versnellingen, maar heeft ook een motor in het achterwiel. De Lithium-Ion accu bevindt zich onder de bagagedrager en is eenvoudig thuis of onderweg op te laden. Met deze accu kun je met gemak 40-60 kilomter afleggen. Het voordeel van elektrische trapondersteuning op je Babboe City-E is dat je altijd de wind in de rug zult ervaren.

Babboe City Mountain - de sterkste bakfiets met 2 wielen

Ben je op zoek naar een 2-wiel bakfiets met een extra sterke motor, dan is de Babboe City Mountain dé bakfiets voor jou. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met trapsensor en de traploze NuVinci versnellingen fietst de Babboe City Mountain supersoepel. Een uitkomst voor wie in een heuvelachtig gebied woont! Maar ook als je regelmatig lange afstanden aflegt is de Babboe City Mountain een superfijne bakfiets.

Babboe City kopen - of eerst een bakfiets testen?

De bakfietsen van Babboe zijn online te koop in onze webwinkel en bij een aantal exclusieve fietsenwinkels in Nederland. Omdat we zo overtuigd zijn van onze bakfietsen, krijgen onze klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Wil je, voordat je overgaat tot aankoop, liever zelf ontdekken hoe is om op een Babboe City bakfiets te fietsen? Kom dan langs op één van de bakfiets testdagen en maak een proefrit!