Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe City bakfiets - smalle bakfiets met 2 wielen

De Babboe City is de wendbare en smalle bakfiets met 2 wielen die zich als een vis in het water voelt in de stad. Maar, met deze bakfiets leg je ook buiten stedelijk gebied makkelijk lange afstanden af. Of je nu je kinderen naar school of het kinderdagverblijf brengt, je kunt daarna gemakkelijk door naar je volgende bestemming! In de Babboe City is er standaard plaats voor 2 kinderen. Het is mogelijk de Babboe City uit te breiden met een extra bankje, dan telt de bakfiets 4 zitplaatsen.

Bekijk alle Babboe City modellen >

Babboe City - bakfiets 2 wielen

bakfiets 2 wielen

Na het succes van de driewiel bakfiets, lanceerden wij in 2010 de Babboe City, een stevige tweewieler met een sportief karakter. Dankzij haar ranke vormgeving is deze smalle bakfiets erg praktisch op drukkere wegen. Je manouvreert gemakkelijk in het verkeer, zelfs met een volle bak. Daarnaast is er bij het ontwerp van de bak rekening gehouden met de mogelijkheid om een Maxi-Cosi-drager te plaatsen.

 

Elektrische Babboe City - smalle bakfiets voor in de stad

smalle bakfiets

De Babboe City is ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. De Babboe City-E is dan niet alleen uitgerust met 7 versnellingen, maar heeft ook een motor in het achterwiel. De Lithium-Ion accu bevindt zich onder de bagagedrager en is eenvoudig thuis of onderweg op te laden. Met deze accu kun je met gemak 40-60 kilomter afleggen. Het voordeel van elektrische trapondersteuning op je Babboe City-E is dat je altijd de wind in de rug zult ervaren. 

 

Babboe City Mountain - de sterkste bakfiets met 2 wielen

bakfiets 2 wielen Babboe

Ben je op zoek naar een 2-wiel bakfiets met een extra sterke motor, dan is de Babboe City Mountain dé bakfiets voor jou. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met trapsensor en de traploze NuVinci versnellingen fietst de Babboe City Mountain supersoepel. Een uitkomst voor wie in een heuvelachtig gebied woont! Maar ook als je regelmatig lange afstanden aflegt is de Babboe City Mountain een superfijne bakfiets. 

 

Babboe City kopen - of eerst een bakfiets testen?

Bakfiets Babboe City

De bakfietsen van Babboe zijn online te koop in onze webwinkel en bij alle Juizz vestigingen in Nederland. Omdat we zo overtuigd zijn van onze bakfietsen, krijgen onze klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Wil je, voordat je overgaat tot aankoop, liever zelf ontdekken hoe is om op een Babboe City bakfiets te fietsen? Kom dan langs op één van de bakfiets testdagen en maak een proefrit! Wil je liever eerst meer informatie over de andere Babboe modellen? 

 

Bekijk alle Babboe modellen >