Navigeren

Babboe City bakfiets

De Babboe City is de wendbare en slanke bakfiets met twee wielen die zich als een vis in het water voelt in de stad. Maar, met deze bakfiets leg je ook buiten stedelijk gebied makkelijk lange afstanden af. Of je nu je kinderen naar school of het kinderdagverblijf brengt, je kunt daarna gemakkelijk door naar je volgende bestemming! In de Babboe City is er standaard plaats voor 2 kinderen. Het is mogelijk de Babboe City uit te breiden met een extra bankje, dan telt de bakfiets 4 zitplaatsen.

Bekijk alle Babboe City modellen >

Babboe City

Babboe City bakfietsNa het succes van de driewiel bakfiets, lanceerden wij in 2010 de Babboe City, een stevige tweewieler met een sportief karakter. Wendbaar, snel en licht, het zijn woorden die uitstekend bij de Babboe City passen. Dankzij haar ranke vormgeving is deze bakfiets erg praktisch op drukkere wegen. Je manouvreerd gemakkelijk in het verkeer, zelfs met een volle bak. De bakfiets wordt standaard uitgevoerd met een bankje, maar is ook uit te breiden met een tweede bankje, zodat je meer kindjes mee kunt nemen. Daarnaast is er bij het ontwerp van de bak rekening gehouden met de mogelijkheid om een Maxi-Cosi-drager te plaatsen.

 

Elektrische Babboe City

Babboe City elektrische bakfietsDe Babboe City is ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. De Babboe City-e is dan niet alleen uitgerust met 7 versnellingen, maar heeft ook een motor in het achterwiel. De Lithium-Ion accu bevindt zich onder de bagagedrager en is eenvoudig thuis of onderweg op te laden. Met deze accu kun je met gemak 40-60 kilomter afleggen. Het voordeel van elektrische trapondersteuning op je Babboe City-e is dat je altijd de wind in de rug zult ervaren. Zelfs met een volle bak leg je met gemak langere afstanden af en ook bruggetjes of tunnels zijn geen probleem.

 

Babboe City Mountain

Babboe City Mountain bakfietsBen je op zoek naar een 2-wiel bakfiets met een extra sterke motor, dan is de Babboe City Mountain dé bakfiets voor jou. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met trapsensor en de traploze NuVinci versnellingen fietst de Babboe City Mountain supersoepel. Een uitkomst voor wie in een heuvelachtig gebied woont! Maar ook als je regelmatig lange afstanden aflegt is de Babboe City Mountain een superfijne bakfiets en uiteraard is ook deze bakfiets uit te breiden met alle verschillende Babboe accessoires.

 

Babboe City aanschaffen

Bakfiets Babboe CityDe bakfietsen van Babboe zijn alleen online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van onze bakfietsen, krijgen onze klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Heb je interesse gekregen in de aanschaf van jouw eigen bakfiets? Bekijk deze dan in onze webshop door onderstaan deze pagina op de button 'Bekijk alle Babboe City modellen' te klikken.

 

De Babboe City testen

Wil je, voordat je overgaat tot aankoop, liever zelf ontdekken hoe is om op een Babboe City bakfiets te fietsen? Kom dan langs op één van de bakfiets testdagen en maak een proefrit! Ook je kleintjes zijn meer dan welkom om op proef mee te rijden in een Babboe bakfietsen. Wil je liever eerst meer informatie over de andere Babboe modellen? Bekijk dan eens de pagina's over de Babboe Mini, Babboe Curve, Babboe Carve, Babboe Big of Babboe Dog voor meer informatie. Toch door naar de Babboe City modellen? Klik dan op onderstaande button om naar de webshop te gaan.

Bekijk alle Babboe City modellen >