Ervaringen: Babboe Bakfiets Test

Ben je benieuwd naar de ervaringen van een Babboe bakfiets? Lees dan de bakfiets ervaringen van ouders die al een Babboe bakfiets hebben. Je kunt ook de Babboe reviews lezen. De Fietsersbond en Kassa hebben diverse bakfietsen getest, waaronder de bakfietsen van Babboe. Zelf een Babboe bakfiets testen? Kom dan langs op onze bakfiets testdagen en maak een gratis proefrit op een Babboe bakfiets!


Waarom de Babboe bakfiets & onze baby een match made in dromenland zijn

theflyingdutchfamily.nl

Stel je eens voor dat jij in een coconnetje wordt toegestopt met een warm dekentje. Het enige wat je ziet is een blauwe lucht met wolkjes. Je lijf en hoofd worden ritmisch gewiegd. Een fijne frisse wind waait in je gezicht. Af en toe flitsen er wat bomen voorbij. Je ogen worden zwaarder en zwaarder. En dan, en dan… vertrek je langzaam richting dromenland.

Verder lezen

unicornsandfairytales.be

Ik moet wel zeggen dat een elektrische bakfiets heel makkelijk is. De eerste twee minuten zijn even wennen maar nadat je één keer met de bakfiets gereden hebt ben je dat al gewoon. Er is niets moeilijk aan, alleen het draaien moet je goed inschatten. Hij heeft een grotere wending uiteraard. Maar dat is logisch. Door zijn krachtige middenmotor en 3 verschillende standen kan je makkelijk trappen.

Verder lezen

Ervaring Babboe Curve-e!

themommydiaries.nl

Ik ben verkocht. Klaar! Ik hield al van mijn oude bakfiets, maar nu ik deze heb wil ik nooit meer zonder. Hij is gewoon echt zo ontzettend handig en ik vind het echt heerlijk om hem te gebruiken. Waar ik met mijn andere bakfiets nog wel eens met tegenzin op de fiets stapte, is dat met deze helemaal weg. Ik vind het dan ook een echte aanrader!

Verder lezen

#20 Bakfietsmoeder

mamalotje.nl

Vroeger zong ik liedjes over bakfietsmoeders met Gaastra-jassen. Dat kon echt niet. Bakfietsmoeders op het schoolplein, ik moest er niet aan denken. Nou, die Gaastra-jas is er nog niet maar die bakfiets inmiddels wel. En I LOVE IT. Al toen ik zwanger was besloot ik dat we echt een bakfiets nodig hadden.

Verder lezen

En wat hebben we het meest gemist deze vakantie?

buskruitmet.nl

Lang leve de... bakfiets! De volgende vraag was: “Waar verheugen jullie je het meest op als je weer naar school gaat?”. We hadden van alles verwacht: van vriendjes zien tot aan sporten, desnoods leren lezen, maar wat denk je? Riepen er twee in koor: “Dat we weer in de bakfiets kunnen!”. Die hadden we niet zien aankomen. Leuk, dat zeker, maar ook onverwacht.

Verder lezen

Nooit meer moe met een BABBOE!

sanne.world

Een hittegolf??? Ga je mee? Ik rij je wel naar zee! Twee kinderen in de bak en deze moeder staat vol zelfvertrouwen langs de waterkant. Maar ook een derde of een vierde persoon halen we met alle liefde op. Niet omdat ik zo dol ben op kinderen, maar een bakkie vol is gewoon top. Max Verstappen... EAT YOUR HEART OUT!!

Verder lezen

De Babboe-Carve is geboren, de meest innovatieve bakfiets op de markt

olivette.nl

Babboe wilde niets liever dan de stabiliteit van een driewielbakfiets combineren met de wendbaarheid van een tweewiel bakfiets en “THEY DID IT”. De Babboe Carve biedt het beste van twee werelden. Je hoeft nu niet meer te kiezen tussen een “stabiele” driewieler , of de “flexibele tweewieler”. Met dit model zwier je over de straat. En met trapondersteuning al helemaal... I AM COMPLETELY IN LOVE

Verder lezen

Ik ben officieel een bakfietsmoeder, of je het irritant vindt of niet, dikke pech

olivette.nl

Het is even sparen en we hebben er ook even over gedaan. Ik fiets er niet dagelijks mee, maar de momenten dat ik er op zit en mijn kindjes gelukzalig in de bak zitten te zingen en kletsen, maakt me dit extra blij. Het is een goede investering geweest. Want je verplaatst je snel door de stad met vier kids.

Verder lezen

Babboe Max een 6 persoons bakfiets

mamascrapelle.nl

De omschrijving van de Babboe Max klinkt al geweldig. Er kunnen maar liefst 6 kindjes in! Precies het aantal wat wij als gastouder mogen hebben aan gastkindjes onder de 12 jaar ( eigen kinderen tot 10 jaar meegerekend).

Verder lezen

5 leuke plekken voor een fietstocht in de herfst

bierenappelsap.nl

Deze keer hebben we een elektrische bakfiets, een Babboe Curve-E en wat is dat fijn! De andere kant van de stad, een heuveltje of brug, een kindje extra of een tas boodschappen, is nu allemaal heel gemakkelijk. We maken nu ook weer meer fietstochtjes en ik heb onze 5 favoriete plekken om naartoe te fietsen in de herfst voor je op een rijtje gezet!

Verder lezen

Met de picknicktafel in de Babboe bakfiets

allinmam.com

Vooral leuk zijn de opmerkingen van voorbijgangers; verbaasd over wat er al niet in die bakfiets past! We hebben nl. ook een strandtentje mee, 2 grote kleden, een koelbox, een mandje met wat losse spullen en nog een tas. De kinderen zitten wel met de knieën in hun nek maar hoe hoger hoe leuker ze het vinden.

Verder lezen

Nieuwe kleinere bakfiets op de markt: de Babboe Mini

allinmam.com

Babboe verwelkomt een nieuw lid in de familie en wel een kleintje! Alhoewel ik altijd superblij geweest ben met onze Babboe Big (daar kon echt van ALLES in mee ;-) kan ik me voorstellen dat een kleinere bakfiets voor veel gezinnen ook heel handig kan zijn. Als je midden in de stad woont en niet veel ruimte hebt om een grote bakfiets neer te zetten bijvoorbeeld, of wanneer je 1 kindje hebt.

Verder lezen

Babboe Carve Mountain ervaring door Evelien

Mommytalks.nl

Carven op een bakfiets? Dat kan met de Elektrische bakfiets van Babboe, de Babboe Carve Mountain. Deze bakfiets met midden aangedreven motor stelt je in staat om te fietsen op een driewiel bakfiets alsof het een tweewieler is. Evelien vertelt haar ervaring met deze elektrische bakfiets in deze Baboe Carve Mountain review.

» Verder lezen


Babboe Curve-E bakfiets ervaring 3 jaar later door Stefanie

Mommytalks.nl

De bakfiets van Babboe, de Babboe Curve-E is een elektirshce bakfiets die Stefanie nu 3 jaar heeft. Werkt de bakfiets Babboe Curve-E nog steeds zo goed na 3 jaar? Stefanie vertelt haar mening over de elektrische bakfiets, die ze nu dus 3 jaar heeft.

» Verder lezen


Ik sjouw me een breuk

Buskruitmet.nl

Wij zweren bij het volgende: DE BAKFIETS. Niet alleen je kind (of meerdere kinderen) past erin, maar ook je tas, je boodschappen, een bal of ander speelgoed, noem het maar op. Naast de ruimte in de bakfiets is een fiets voor ons Nederlanders zo vertrouwd, dus – als je je kindje volgens de regels vastzet – is het ook een veilige en hele makkelijke manier om op pad te gaan.

Verder lezen

Mijn bakfiets is mijn tweede huis

Buskruitmet.nl

Al jarenlang is mijn allerbeste vriend en ongeveer mijn tweede huis mijn bakfiets. Zonder deze schat had ik het niet gered, want ook al kunnen de oudste drie inmiddels zelf fietsen, als ik haast heb, gaan ze nog steeds allemaal in de bakfiets. Ook al woon ik niet meer in de stad, niet overal waar je heen gaat kun je makkelijk parkeren of soms staat het enorm vast.

Verder lezen

Ervaringen met de Babboe City

Mamaliefde.nl

De bakfietsen van Babboe ken ik van de negenmaandenbeurs en leken me altijd superhandig, maar niet goedkoop. Ik ben erg benieuwd naar hoe het zou zijn met een bakfiets. En dan niet voor een kort testritje maar door er twee weken gebruik van te maken. Twee weken op een Babboe City bakfiets in Delft, langs alle toeristische hoogtepunten.

Verder lezen

Babboe City bakfiets: getest door Marike

mamalifestyle.nl

Het fietsen met een bakfiets lijkt vooraf vrij zwaar, omdat je met dezelfde trappers als een gewone fiets toch die volledige bak in beweging moet krijgen. Maar in de praktijk blijkt dat het lang niet zo zwaar fietst als verwacht. Ook de lengte van de fiets went verrassend snel.

Verder lezen

Test-mama Dionne test de Babboe Curve

mamaplaats.nl

Ik vind de fiets makkelijk in gebruik. Natuurlijk is het in eerste instantie flink wennen, maar wanneer je eraan gewend bent fietst het heerlijk! De bak is ruim, maar zeker niet te groot. Wanneer de Maxi-Cosi drager eruit is, heb je natuurlijk nog meer ruimte.

Verder lezen

Test-mama Melanie test de Babboe Curve Mountain

mamaplaats.nl

De bakfiets is makkelijk in het gebruik. Door de goede trapondersteuning laat je ook voor de middellange afstanden de auto sneller staan. Het wegfietsen op een heuvel gaat met groot gemak, echt ideaal! Hij voelt heel stabiel aan.

Verder lezen

Why Babboe?

curbsidecycle.com

When buying a Babboe the difficulty is always the question of one wheeled versus three. A typical customer beelines for the three-wheeled Curve or Big, thinking it more safe due its glued-on-the-ground stability. And it is safer, from the point of stability.

» Verder lezen


Mijn babboe bakfiets!

themommydiaries.nl

Na heel veel reviews te hebben gelezen en veel soorten fietsen te hebben vergeleken kozen we voor de babboe big. Dit is een driewieler met een hele grote bak die plaats bied aan 4 kindjes. Ideaal dus met een derde op komst!

Verder lezen

Babboe City ervaring na 4 jaar door Sammy

Mommytalks.nl

Sammy heeft haar Babboe City bakfiets nu ongeveer 4 jaar en vertelt haar ervaring met deze bakfiets van Babboe. Deze stevige Babboe bakfiets doet het ook na al die jaren nog uitstekend. Bekijk snel haar ervaring van haar bakfiets als je eraan denkt om een bakfiets te kopen?

» Verder lezen


Test-mama Chantal test de Babboe Carve Mountain

Mamaplaats

Mijn zoon van 8 maanden zat te stralen op de fiets van plezier. Hij vond het heerlijk om de wind in zijn gezicht te voelen en kwam geregeld in de maxicosi omhoog om te genieten van het uitzicht om hem heen.

» Verder lezen

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit