Babboe Mini - de kleine bakfiets

De Babboe Mini is een zeer wendbare en compacte bakfiets. Doordat de Babboe Mini een stuk korter is dan een normale tweewielbakfiets, is de bakfiets uitermate geschikt voor in de stad. In de Babboe Mini passen 2 kindjes op het bankje óf je kunt kiezen om er een Maxi-Cosi houder in te monteren, zodat ook de allerkleinsten eenvoudig en veilig vervoerd kunnen worden.

Babboe Mini fans Babboe Mini fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

Kleine bakfiets

Sportief en compact: de kleine bakfiets

uitermate geschikt voor in de stad

Babboe Mini

Compacte bakfiets - Korter dan een standaard tweewielbakfiets

De elektrische Babboe Mini heeft een compacte bak waardoor de bakfiets korter is dan een normale tweewielbakfiets. Hierdoor stuurt de bakfiets erg direct en licht, waardoor het nog meer lijkt alsof je op een normale fiets fietst.

Compacte bakfiets
Babboe Mini

Wendbaar - Fiets direct erop weg

De elektrische Babboe Mini is een zeer wendbare bakfiets. De stuurbeweging is hetzelfde als bij een normale fiets, waardoor je er zo op weg fietst. Voor langere afstanden of in een drukke stad is de bakfiets dan ook erg geschikt.

Wendbare bakfiets
Babboe Mini Mountain

Yamaha middenmotor - Ervaar een natuurlijke trapondersteuning

Door het gebruik van de Enviolo (Nuvinci) traploze versnelling en de krachtsensor past de krachtige Yamaha middenmotor de hoeveelheid ondersteuning aan op de kracht die je zelf met je benen geeft. Hierdoor voelt het alsof je het allemaal zelf doet.

Yamaha middenmotor

Welke gaat het worden?

Uitgelichte accessoires voor de Babboe Mini
Melia babyschaal
Big, Big-E, City, City-E, City Mountain en 16 anderen
De Babboe Babyschaal, de ideale oplossing voor het vervoer van baby's vanaf 3 maanden Je kunt twee babyschalen of peuterstoelen naast elkaar plaatsen aan stuurzijde. Melia babyschaal
Vanaf 99.95
Bekijk dit product
Steco maxi cosi drager
City, City-E, City Mountain, Curve, Curve-E en 6 anderen
Met de maxi cosi drager van Steco kun je je baby vanaf 3 maanden (wanneer het nekje sterk genoeg is) veilig en eenvoudig meenemen in de bakfiets. De maxi cosi drager, inclusief bevestiging, wordt zo in de bak gemonteerd dat je je kindje gezellig kunt aankijken. Steco maxi cosi drager
99.95
Bekijk dit product
Babboe regentent zwart
Mini, Mini-E, Mini Mountain
In het regenachtige klimaat is een regentent geen overbodige luxe. De tent beschermt je kinderen tegen regen en gure wind. Ook bij felle zon biedt de regentent bescherming. Deze accessoire is speciaal ontworpen voor de Babboe Mini en wordt geleverd inclusief tentstokken. Babboe regentent zwart
169.95
Bekijk dit product

Babboe Mini: dé kleine bakfiets

De Mini bakfiets is ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. De Babboe Mini-E is uitgerust met 7 versnellingen en de motor zit in het achterwiel. De Lithium-Ion accu bevindt zich onder de bagagedrager en is eenvoudig thuis op te laden. Met deze accu kun je ongeveer 40-60 kilometer afleggen. Lange afstanden, bruggen en heuvels zijn met de Babboe Mini-E geen enkel probleem.

Babboe Mini Mountain - klein en krachtig

Wanneer je op zoek bent naar een compacte, wendbare bakfiets met een extra sterke motor, dan is de Babboe Mini Mountain dé bakfiets voor jou. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met trapsensor en de traploze NuVinci versnelling fietst de Babboe Mini Mountain enorm soepel. Ideaal wanneer je lange afstanden wilt fietsen met je bakfiets of als je in heuvelachtig gebied woont.

Babboe Mini aanschaffen

De bakfietsen van Babboe zijn allemaal online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Heb je interesse gekregen in de aanschaf van een Babboe Mini bakfiets?

De Babboe Mini testen

Wil je testen hoe de Babboe Mini fietst? Kom dan langs op één van de testdagen en maak een proefrit!