Navigeren

Babboe Mini bakfiets

De Babboe Mini is de kleinste bakfiets van Babboe. De Babboe Mini is in juli 2017 gelanceerd en is door de compacte bak korter dan een normale tweewielbakfiets. Hierdoor stuur je licht en direct waardoor het nog meer lijkt alsof je op een normale fiets fietst. Door de compacte vorm is de Babboe Mini eenvoudig te parkeren of te stallen. Kortom: dé ideale bakfiets voor in de stad.

Bekijk alle Babboe Mini modellen >

Babboe Mini

Babboe MiniDe Babboe Mini is een zeer wendbare en compacte bakfiets. Doordat de Babboe Mini een stuk korter is dan een normale tweewielbakfiets, is de bakfiets uitermate geschikt voor in de stad. In de Babboe Mini passen 2 kindjes op het bankje óf je kunt kiezen om er een Maxi-Cosi houder in te monteren, zodat ook de allerkleinsten eenvoudig en veilig vervoerd kunnen worden.

 

Elektrische Babboe Mini

Babboe Mini bakfietsDe Babboe Mini is ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. De Babboe Mini-E is uitgerust met 7 versnellingen en de motor zit in het achterwiel. De Lithium-Ion accu bevindt zich onder de bagagedrager en is eenvoudig thuis op te laden. Met deze accu kun je ongeveer 40-60 kilometer afleggen. Lange afstanden, bruggen en heuvels zijn met de Babboe Mini-E geen enkel probleem.

 

Babboe Mini Mountain

Babboe Mini MountainWanneer je op zoek bent naar een compacte en zeer wendbare bakfiets met een extra sterke motor, dan is de Babboe Mini Mountain dé bakfiets voor jou. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met trapsensor en de traploze NuVinci versnelling fietst de Babboe Mini Mountain enorm soepel. Ideaal wanneer je lange afstanden wilt fietsen met je bakfiets of als je in heuvelachtig gebied woont.  

 

Babboe Mini aanschaffen

Bakfiets Babboe MiniDe bakfietsen van Babboe zijn alleen online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Heb je interesse gekregen in de aanschaf van een Babboe Mini bakfiets? Bekijk dan alle Babboe Mini modellen

 

De Babboe Mini testen

Wil je testen hoe de Babboe Mini fietst? Kom dan langs op één van de testdagen en maak een proefrit! Wanneer je liever eerst informatie wilt lezen over de andere Babboe modellen, bekijk dan eens de pagina's over de Babboe Curve, Babboe Big, Babboe Dog of Babboe Carve. Toch door naar de Babboe Mini modellen? Klik dan op onderstaande button om naar de webshop te gaan.

Bekijk alle Babboe Mini modellen >