Deel jouw #babboemoment op Instagram of noem @babboe_cargobike en misschien zie jij deze wel terug op onze website. Iedere maand belonen wij onze twee favoriete posts met een Babboe shoptegoed t.w.v. €25,-.

Bekijk hier het #babboemoment van andere Babboe fans!


De klanten van Babboe laten graag zien hoe leuk het is om met een bakfiets te rijden. Dagelijks delen ze hun ervaringen met de bakfiets en maken ze mooie foto’s. Als bakfiets specialist zijn we erg trots dat er veel bakfietsen rondrijden. Dankzij onze blije klanten kunnen we anderen inspireren en laten zien hoe leuk is om met een bakfiets te rijden.

Maak je leuke foto’s met jouw familiebakfiets? En ga je vaak op avontuur met de hele familie? Deel jouw ervaring en die leuke familie foto’s van lachende (of slapende) kinderen. Daar worden we blij van! We zijn ook dol op ervaringen met de hondenbakfiets. Van schattige kleine hondjes die heerlijk genieten van de bakfiets, tot grote honden die een ervaring beleven met flapperende oren in de wind. We worden graag verliefd op die mooie honden in de bakfiets. Ook zien we graag foto’s van onze bakfiets accessoires. Zo inspireren we onze klanten met het gebruik van bakfiets accessoires. Op foto’s kun je goed zien hoe gebruik wordt gemaakt van een regentent, kinderzitje of bakfietskussen.

Jouw #babboemoment op de website van Babboe

Vind jij het leuk om met jouw bakfiets foto op de website van Babboe te komen en deel je graag jouw ervaring? Plaats dan je foto met #babboemoment of tag ons in je Instagram post met @babboe_cargobike. De leukste en mooiste foto’s zullen we publiceren op onze website. Zo inspireren we anderen met jouw bakfiets ervaring.

We vinden het superleuk om jouw bakfiets avonturen mee te beleven en anderen te inspireren. In onze privacyverklaring social media vind je meer informatie over het delen van je content.