Het leukste cadeau voor je hond

Niet alleen kinderen vinden het gezellig om in een bakfiets vervoerd te worden, ook honden zijn gek op fietsen! Heerlijk om samen in de frisse lucht naar een wandelplek te rijden. En je hoeft een wat oudere hond nooit meer de auto in te tillen. Hij kan zelf via de loopplank of het deurtje zo de bakfiets in lopen. En door de elektrische trapondersteuning fiets je zonder moeite elke heuvel omhoog. Daarom is het niet verrassend dat steeds meer mensen een elektrische bakfiets verkiezen boven een fietskar voor de hond. Een Babboe bakfiets is gewoon het ideale vervoer voor de hondenliefhebber.

 

Babboe fans  Honden op avontuur met Babboe

Deel óók jouw #babboemoment met @babboe_cargobike

 

Babboe Dog | dé Bakfiets voor honden

De Babboe Dog heeft 7 versnellingen en een robuuste stevige bak, waarin plek is voor twee (grote) honden. Daarnaast wordt deze fiets voor honden standaard voorzien van een opklapbaar bankje. De Babboe Dog is natuurlijk uitgerust met een handige loopplank, zodat je viervoeter zelf de bak in en uit kan lopen. Er is een antislipmat verkrijgbaar in de webshop voor op deze plank, zodat dit zelfs met natte pootjes geen probleem zal zijn. Daarnaast heeft de bak twee handige bevestigingspunten voor de riem van de hond, zodat hij veilig in de bak blijft zitten. De Babboe Dog is tevens uit te breiden met een comfortabele ligmat of antislipmat op de bodem.

Babboe Go | ideaal voor een gezin mét hond(en)

De Babboe Go is gebaseerd op de bekende Babboe Curve familiebakfiets, maar heeft als extra een handige deur aan de voorkant van de bak. Daarmee is deze stabiele driewielbakfiets ideaal voor een huishouden met een hond. Door het deurtje aan de voorkant is de instap voor een hond natuurlijk erg gemakkelijk. Maar voor kinderen zelf is het ook leuk en handig om het deurtje te gebruiken bij de instap. De bak is geschikt voor 1 of 2 kinderen + een hond (of meer kleinere honden). De bak heeft 1 vast zitbankje voor 2 kinderen.

Elektrische ondersteuning | Snel, moeiteloos en veilig onderweg

Uiteraard zijn de Babboe Dog en Babboe Go allebei verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Ritjes met de fiets naar het park, bos of strand worden zo nog leuker, want je hebt altijd de wind in de rug. De accu die zich onder de bagagedrager bevindt, is gemakkelijk thuis of onderweg op te laden. De actieradius van de Babboe Dog-E en Babboe Go-E is zo'n 40-60 kilometer.

Maak een proefrit

Wij verkopen onze bakfietsen via onze webshop om ze betaalbaar te houden. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om onze hondenbakfietsen eerst te testen. Maak tijdens één van onze testdagen een proefrit op de Babboe Dog. Jouw hond(en) zijn dan van harte welkom om eens te ervaren hoe het is om in een echte hondenbakfiets te zitten.