Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Bakfietsservice aan huis

Waarom naar de fietsenmaker gaan als de fietsenmaker ook bij jou aan huis kan komen? Babboe heeft een team van bakfietsspecialisten in huis die bij jou thuis jouw bakfiets op en top in conditie houden. Onze monteurs kennen de bakfietsen op hun duimpje en rijden met hun bus rond door heel Nederland en België. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd kan blijven fietsen.

bakfiets service aan huis

Voordelen bakfietsservice aan huis

Monteur komt gewoon bij je thuis
Jarenlange ervaring met Babboe bakfietsen
Voorrijkosten inbegrepen

Direct onderhoud aanvragen

bakfietsmonteur aan huis

Afspraak bij je thuis

De monteur van Babboe komt persoonlijk bij je langs. Dit kan bij je thuis of bijvoorbeeld op het werk, altijd op afspraak en waar het jou uitkomt. Lekker makkelijk dus. Je hoeft je bakfiets dus niet onnodig te vervoeren naar een fietsenwinkel en je kunt gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden.

Jarenlange ervaring

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring als fietsenmaker. Ze kennen de bakfietsen van Babboe door en door. Je hebt dus de zekerheid dat je bakfiets altijd op de juiste manier wordt onderhouden en gemaakt. Ook voor reparaties kun je bij onze monteurs terecht. De Babboe-monteur zorgt ervoor dat jouw bakfiets weer als een zonnetje fietst. 

Direct onderhoud aanvragen