Bakfiets service aan huis

Babboe heeft als enige bakfietsspecialist eigen monteurs in dienst. Onze monteurs kennen de bakfietsen en accessoires door en door en rijden rond in zowel Nederland als België.

bakfiets service aan huis

Voordelen bakfietsmonteur aan huis

Afspraak op eigen moment
Geen vervoer van de bakfiets
Rechtstreeks overleg met de monteur

Onze monteurs komen persoonlijk bij je langs. Dit kan bij je thuis of waar het jou uitkomt, altijd op afspraak. Je hoeft dus niet onnodig je bakfiets te vervoeren naar een fietsenmaker. Onze monteurs zorgen ervoor dat je binnen een handomdraai weer de weg op kan.

Direct bakfiets onderhoud aanvragen

Afspraak op eigen moment

Een van onze monteurs komt langs bij jou thuis of bij je werk zodat het je weinig tijd kost. Een monteur aan huis zorgt er voor dat jouw problemen zo weer worden verholpen. Je kan zelf een moment inplannen dat jou het beste uitkomt. Je hoeft dus geen plannen te verzetten vanwege een overvolle agenda, onze monteurs komen wanneer jij tijd hebt.

Geen bakfiets vervoer

bakfietsmonteur aan huis

Een bakfiets is minder makkelijk om te vervoeren dan een gewone fiets. Het is dan ook niet fijn om de bakfiets naar een fietsenmaker te brengen en weer op te halen. Onze monteurs zorgen ervoor dat jij kan bepalen waar de reparatie plaatsvindt. Je kan gewoon doorgaan met je activiteiten terwijl de monteurs zorgen dat je bakfiets er weer tip top uitziet.

Rechtstreeks contact met de monteur

Je kan jouw probleem met de bakfiets goed overleggen en laten zien aan de monteur. Na de reparatie kan je meteen proberen of het probleem verholpen is zodat je zekerheid hebt dat je zonder zorgen weer kan fietsen. Dit zorgt ervoor dat je niet meer terug hoeft na de reparatie omdat je zelf meteen kan nakijken of alles echt goed is. Mocht je interesse hebben in accessoires of onderdelen dan kun je dit ook al vooraf aangeven zodat de monteur weet dat je daar interesse in hebt.

Direct bakfiets reparatie aanvragen