Babboemoment Deel jouw foto's met @babboe_cargobike

Zij genieten al van een #babboemoment

De luxe Babboe bakfietshoes is gemaakt van waterdicht en ademend materiaal, waardoor vocht aan de binnenkant door het materiaal naar buiten kan. Hierdoor is de luxe bakfietshoes uitermate geschikt wanneer je je bakfiets voor langere tijd buiten wilt stallen. De naden aan de binnenkant zijn getapet en aan de buitenkant zit op sommige naden reflectie. Het materiaal is erg soepel en daarmee eenvoudig op te bergen in de handige opbergtas.

De luxe bakfietshoes is voorzien van een ring bij het achterwiel, zodat je je kettingslot erdoorheen kan halen. Verder zitten er aan de onderkant handige sluitingen waarmee je de hoes strak om de bakfiets heen kan spannen. Dankzij de speciale spanbanden kun je de hoes ook goed afspannen wanneer je geen regentent op je bakfiets hebt zitten.


Algemeen

Gewicht (kg) 3.61
Categorie Afdekhoezen
Materiaal Acryl
Seizoen Herfst, Winter
Garantie 6 maanden
Waterdicht Ja
Geschikt voor bakfietsvariant Max-E
Merk Babboe
Gebruikershandleiding Download (.pdf)
Vragen van klanten
Hoe moet ik de bakfietshoes onderhouden?
Het is belangrijk om de bakfietshoes goed te onderhouden om vocht en condensvorming te voorkomen. Wanneer een natte bakfiets geruime tijd onder een bakfietshoes geparkeerd staat, kan er schimmel ontstaan. We raden aan de bakfietshoes te plaatsen over...
Past de bakfietshoes over de bakfiets heen als de regentent erop zit?
Ja, de bakfietshoes kan gebruikt worden in combinatie met de regentent. Om condensvorming te voorkomen raden we aan om de raampjes van de regentent open te laten.
Babboe bakfietshoes
Babboe bakfietshoes
130,-
Naar winkelwagen