Babboemoment Zij genieten al van een #babboemoment

Babboe heeft de inzichten van huidige bakfiets-gebruikers ingezet bij de ontwikkeling van deze peuterstoel. Het materiaal is schokabsorberend, waterafstotend en het heeft een isolerende werking. De peuterstoel wordt geleverd inclusief montageset voor de Babboe bakfiets.

Algemeen

Merk Babboe

Accessoires & Onderdelen

Categorie Baby & kinderzitjes
Niet geschikt i.c.m. Tweede bankje, Maxi cosi drager, Bakfietskussen
Breedte (cm) 27
Hoogte (cm) 45
Lengte (cm) 35
Inclusief Gordels, Bevestigingsmaterialen
Materiaal Ethyleen Vinyl Acetaat (EVA)
Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
Garantie 6 maanden
Waterdicht Nee
Geschikt voor bakfietsvariant Big, Big-E, City, City-E, City Mountain, Curve, Curve-E, Curve Mountain, Mini, Mini-E, Mini Mountain, Carve-E, Carve Mountain, Dog, Dog-E, Max-E, Go, Go-E, Go Mountain, Flow-E, Flow Mountain
Gebruikers handleiding Download (.pdf)
Het plaatsen van de peuterstoel in de Babboe bakfiets is zeer eenvoudig. De peuterstoel wordt gemonteerd op het bankje aan stuurzijde met de meegeleverde montageset. Met een schroef zet je de peuterstoel vast op het bankje en aan de rugleuning van de Babboe bakfiets. Op het bankje aan stuurzijde passen twee peuterstoelen naast elkaar.

We adviseren de peuterstoel altijd te monteren aan de stuurzijde van de bakfiets, dus niet op het bankje aan de voorzijde of het los verkrijgbare tweede bankje. Houd er rekening mee dat, wanneer je de regentent wilt gebruiken in combinatie met de peuterstoel, je de rits aan de stuurkant een klein stukje open moet laten.
Please accept marketing-cookies to watch this video.
Vragen van klanten
Vanaf welke leeftijd mag een peuter in de peuterstoel?
Hoeveel babyschalen / peuterstoelen passen in de Babboe Max?

In de Babboe Max passen maximaal 3 peuterstoelen en/of 3 babyschalen in de bakfiets. Deze kunnen niet tegenover elkaar gemonteerd worden

Passen er twee peuterstoelen naast elkaar in de bakfiets?

Ja, je kunt twee babyschalen en/of twee peuterstoelen naast elkaar plaatsen aan stuurzijde van de bakfiets.

Kun je bestaande gordels gebruiken voor de peuterstoel?

Nee. De Babboe Peuterstoel wordt geleverd met een eigen set gordels, die vastzit aan de bevestigingsset. Heb je geen bevestigingsset, dan kun je deze eenvoudig bestellen in de webshop.

Babboe peuterstoel
Babboe peuterstoel
Vanaf 79.95
Naar winkelwagen