Babboemoment Deel jouw foto's met @babboe_cargobike

Zij genieten al van een #babboemoment

De Babboe regentent is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij het cabriosysteem is de regentent eenvoudig open en dicht te maken en kunnen kindjes gemakkelijk zelf in en uit de bak klimmen. De ramen kunnen half of helemaal opgerold worden vastgezet. Doordat aan alle vier de zijden van de regentent het materiaal transparant is, hebben je kindjes - ook met regen - goed zicht op hun omgeving en jij kunt je kindjes goed in de gaten houden.


Algemeen

Gewicht (kg) 6.574
Categorie Regententen
Inclusief Tentstokken
Materiaal Nylon met waterafstotende PVC-coating
Seizoen Herfst, Winter
Garantie 6 maanden
Waterdicht Ja
Oprolbare raampjes Ja
Niet geschikt i.c.m. Niet van toepassing
Reflecterend Nee
Geschikt voor bakfietsvariant Carve-E, Carve Mountain, Flow-E, Flow Mountain
Merk Babboe
Gebruikershandleiding Download (.pdf)
De regentent wordt geleverd inclusief tentstokken. Het monteren van de regentent op de Babboe bakfiets is eenvoudig. De montagehandleiding wordt meegeleverd.
Please accept marketing-cookies to watch this video.
Vragen van klanten
Kan ik een regentent bestellen zonder tentstokken?

Nee, het is niet mogelijk om een regentent te bestellen zonder tentstokken. In de loop der jaren hebben we een aantal keer onze stokken of tenten aangepast voor nog meer gebruiksgemak. We leveren daarom onze regententen altijd aan met een nieuwe stokkenset, zodat we zeker weten dat je juiste regentent en juiste stokken hebt.

Hoe kan ik mijn regentent schoonmaken?
Een regentent op een bakfiets heeft veel te verduren. De regentent kan het hele jaar door gebruikt worden tegen regen, wind, kou, hagel en sneeuw. We geven hieronder een aantal tips om de regentent te onderhouden. Vogelpoep verwijderen van je regentent...
Babboe regentent zwart
Babboe regentent zwart
230,-
Naar winkelwagen