De regentent van de Babboe Max-E

Babboe Max-E regentent
Max
Regententen

De laatste weken is het weer nogal wisselend. Een onwelkome hoosbui en een brandende zon zijn beide een reden om de regentent op de bakfiets te zetten. Het liefst hebben wij de regentent eraf. De kids kunnen dan lekker om zich heen kijken en het beste van de wereld om zich heen genieten. Maar ja… als het giet, zitten ze toch graag droog. De regentent eraf was een makkie. Drukkers los en de stangen eruit, alles in de schuur en klaar. Maar toen het ineens hard ging regenen en het al 10 over 8 was, kneep ik hem even. Krijg ik die tent er wel zo snel op?

Ik sjeesde naar de schuur, pakte de stangen en zette ze op de juiste plek erop. Er zitten bij mij stickers op (tip!). Ik weet dus precies welke stang op welke plek moet. De middenstang ging ook prima en al heel snel kon de tent erover. Even de klep opzoeken voor bij het deurtje van de bakfiets en ik kon hem er overheen gooien. Ik zette de belangrijkste drukkers vast en ik kon om 8:15 gaan fietsen. Ik was heel blij dat het dus heel snel kon allemaal.

Wat zijn jouw ervaringen met de regentent van de Max-E?

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit