Welke bakfiets huif is geschikt voor mijn bakfiets?

Bakfiets huif
Regententen

Fietsen door weer en wind? Of fietsen in de felle zon? Dat kan gewoon met de Babboe bakfiets. Met behulp van de handige bakfiets huif bescherm je je kinderen tegen de regen en tegen de felle UV stralen. Je kunt dus het gehele jaar genieten van de ritjes op de bakfiets.

Bakfiets huif: regentent

Oh nee… Het regent. Maar je moet toch echt naar de stad vandaag. Hoe doe je dit met een bakfiets als vervoermiddel?

Maak je geen zorgen! Dankzij de Babboe regentent kunnen jouw kindjes altijd droog in de bakfiets zitten. Zelfs met een flinke regenbui. De huif beschermt jouw kinderen niet alleen tegen de regen, maar ook tegen de harde koude wind. Met behulp van de regentent zitten jouw kindjes er dus altijd warm en droog bij.

Maar waarom kan de regentent dan niet als zonnedak gebruikt worden? In de regentent wordt het in de volle zon snel warm. Een zonnedak is gemaakt van ander materiaal, een luchtig materiaal.

De bakfiets huif is er in meerdere kleuren en is eenvoudig op de bakfiets te monteren. De regentent is beschikbaar voor de Babboe Big, City, Mini, Carve, Flow, Curve, Go, Dog, Max en Mini.

Bakfiets huif: zonnedak

Wat is het toch lekker om in de zomer met de kindjes op pad te gaan. Op de bakfiets door gezellige straatjes, langs groene weilanden en fleurige bloemen. Genietend van de zon en een lekker warm briesje. Maar vergeet je dan niet om jouw kleintjes te beschermen tegen de felle zon?

Dankzij het Babboe zonnedak kunnnen jouw kindjes altijd beschermd in de bakfiets zitten. De bakfiets huif zorgt er namelijk voor dat de felle UV stralen “buiten” blijven. De kans op verbranding is daardoor niet aanwezig.

Het zonnedakje is beschikbaar voor de Babboe Big, City, Curve en Go. Daarnaast kan het zonnedakje voor de Babboe Big ook op de Babboe Dog gemonteerd worden.

Babboe zonnedak

Babboe zonnedak Bekijk dit product
€ 55,00

Babboe zonnedak

Babboe zonnedak Bekijk dit product
Vanaf € 55,00

Bakfiets huif: de verschillen

Met de regentent zitten jouw kindjes droog en warm. Met deze bakfiets huif worden ze beschut tegen regen en gure wind. In de zomer is dit natuurlijk een heel ander verhaal. Dan is het warm. Het is dan ook fijn dat jouw kinderen in de zomer beschermd worden tegen de zon. En daarom is het zonnedak op de markt gekomen.

bakfiets huif

Maar waarom kan de regentent dan niet als zonnedak gebruikt worden? In de regentent wordt het in de volle zon snel warm. Een zonnedak is gemaakt van ander materiaal, een luchtig materiaal. Het is daardoor met een zonnedak een stuk minder benauwend in de zomer dan een regentent. Daarnaast kan er een lekker zomerbriesje door het zonnedakje waaien.

Bakfiets huif: de regenhoes voor de bakfiets

Als jouw bakfiets vaak buiten staat, dan kan deze wel wat bescherming gebruiken. Het is daardoor slim om de bakfiets af te dekken met een bakfietshoes. Op deze manier blijft jouw bakfiets droog en houd je je bakfiets langer mooi.

Bakfiets huif: de afdekhoes voor de bak

De afdekhoes zorgt ervoor dat de bak van jouw bakfiets droog en schoon blijft. Zo blijven de bankjes in de bakfiets droog, of waait het oud papier niet weg als je deze wegbrengt. De bakfiets huif komt ook goed van pas wanneer je goederen of andere spullen droog wilt vervoeren in de bakfiets.

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel