Showmodellen Sale

Showmodellen sale

Op 30 november van 9:00 - 12:00 vindt er weer een Babboe Showmodellen Sale plaats in Amersfoort. Op deze dag verkopen wij een groot aantal verschillende showmodellen.

Wat is een showmodel?

Een Babboe showmodel is een goedkope bakfiets die al wat heeft mee gemaakt. Het kan zijn dat een showmodel bakfiets transportschade opliep of gebruikt is voor proefritten. Hierdoor kan de bakfiets niet als nieuwe bakfiets worden verkocht. Een showmodel bakfiets kan gebruikssporen hebben, maar is technisch helemaal in orde.

Omdat de aanwezige gebruikssporen per bakfiets verschillen, stellen we voor ieder showmodel een unieke prijs vast. Bij de aankoop van een showmodel bakfiets is het niet mogelijk gebruik te maken van andere acties en/of aanbiedingen.

Afhalen bakfiets showmodel

Een Babboe showmodel kan opgehaald worden op ons hoofdkantoor in Amersfoort op 30 november of binnen 5 werkdagen na de showmodellen verkoop. Weet wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij! Op = Op!

Liever laten bezorgen?

Je bakfiets showmodel liever laten bezorgen? Dat kan ook! Voor € 55,- wordt de bakfiets op een voor jou geschikt moment thuis afgeleverd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de bakfiets showmodellen pagina:

Bakfiets showmodellen