Babboe Max-E ervaringen

Babboe Max ervaringen
Max

Anita Slagman blogt een jaar lang over haar Babboe Max-E ervaringen. Anita is getrouwd en heeft 3 kinderen. Ze is gastouder en gebruikt de Babboe Max-E om samen met haar kindjes op pad te kunnen. Lees hier haar eerste blog. 

Eindelijk was het zover! Want ja, het duurt altijd lang als je met smart op iets wacht. Dinsdagmorgen ging de bel en daar was onze Babboe Max-E! Samen hebben we de nieuwe bakfiets uit de bus gehaald en “in elkaar gezet”. Mijn jongste was heel enthousiast en heeft tijdens het knutselen, in de bakfiets gezeten. Ik reed daarna naar de voordeur, maar dat was niet genoeg, deze kleine bakfiets-enthousiasteling wilde nog een stukje verder. We reden dus een extra lang rondje naar de achtertuin. Wauw wauw, wat een heerlijke, fantastische fiets is het toch! Hij fietst zo licht als een veertje in de eerste stand. En zelfs met 5 kinderen fiets ik nog

We hebben veel bekijks. Het is leuk om al die enthousiaste reacties te zien en te horen. Maar het leukste vind ik de reacties van de kinderen. Want buiten het praktische punt van genoeg plek, zijn ze ook zo gelukkig om met zo veel kindjes in de bakfiets te kunnen keten. Het is echt een feestje voor ze!

Vond je dit bericht leuk?
0
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit