Een bakfiets foodtruck van Babboe Pro

bakfiets foodtruck
Food
Restaurant op wielen

Wist je dat de Babboe Pro vrachtfietsen jou als ondernemer kunnen helpen om een bakfiets foodtruck te creëren? Een foodtruck hoeft namelijk niet per sé groot en opzichtig te zijn om op te vallen. Juist de nostalgische foodtrucks in de vorm van een bakfiets zijn een verrassende verschijning op feesten, festivals en evenementen.

Je eigen bakfiets foodtruck

De Corona-pandemie heeft op veel ondernemers een grote impact. Feesten, festivals en evenementen gingen niet door, waardoor de foodtruckbranche maanden stil kwam te liggen. De omzet liep terug tot nul. Niet alleen bij de foodtruckbranche trouwens, ook bij horeca ondernemers. Toch blijven zij scherp en geven ze niet op. Veel ondernemers hebben een foodtruck aangeschaft om zo de werkzaamheden alsnog op te kunnen pakken. Het oprichten van een buiten eetgelegenheid, ofwel takeaway, kan namelijk wel.

Babboe Pro foodtruck

Deze situatie wakkert het creatieve proces aan. Om financieel rond te komen, kan zo’n takeaway corner een handje helpen om toch inkomsten te genereren. En om je eigen bakfiets foodtruck te ontwikkelen, kunnen de vrachtfietsen van Babboe Pro een innovatieve toepassing zijn. Zo kun je de Babboe Pro vrachtfietsen op een slimme manier omtoveren tot bierfiets, frietfiets, pannenkoekenfiets of ijsfiets. Maar welke vrachtfiets is de beste oplossing?

Babboe Pro Trike, de perfecte bakfiets foodtruck

De Babboe Pro Trike kan perfect als bakfiets foodtruck dienen. De vrachtfiets is een robuuste cargo trike met 3 wielen. De bak is makkelijk in te richten en door de slimme constructie van de bak, kun je heel wat voorraad kwijt. Je kunt in de Babboe Pro Trike maar liefst 100 kg gewicht vervoeren en de vrachtfiets heeft een volume van max 315 liter. Maar je kunt natuurlijk ook altijd zelf aan de klus en elementen toevoegen of veranderen, zodat jouw perfecte bakfiets foodtruck ontstaat. En hadden we al gezegd dat de Babboe Pro Trike ook nog eens ideaal fungeert als reclamedrager voor je bedrijf middels de bakplakkers met het logo of de naam van jouw bedrijf? Zo vergeet niemand jouw merknaam en komen de klanten sneller nog een keertje bij jouw bakfiets foodtruck langs.

En wanneer de coronapandemie voorbij is, dan kun je met jouw bakfiets foodtruck op een (food)festival staan. Of je gebruikt jouw bakfiets foodtruck gewoon als eyecatcher binnen jouw onderneming.

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een
Proefrit