Een papafiets of vaderfiets: het ultieme vaderdagcadeau! Onze top 5 vaderdagcadeaus

vaderfiets

Babboe is opgericht van ouders voor ouders en uiteraard werken er ook veel ouders bij Babboe. En dan is natuurlijk ieder jaar de vraag: wat geven we (samen met onze kinderen) onze man voor vaderdag als dank voor al die uurtjes voorlezen, met de lego spelen, traantjes drogen en luiers verschonen.Wij helpen je op weg om hét ultieme cadeau voor vaderdag uit te zoeken, met onze top 5 vaderdagcadeaus. Voor de liefste papa van de wereld.

1. Een vaderfiets of papafiets of toch een…

Natuurlijk kunnen wij als fietsfans ons niets mooiers voorstellen dan een papafiets of vaderfiets cadeau te geven op vaderdag. Een papafiets, wat is dat eigenlijk? Het is niets anders dan een moederfiets, maar dan (surprise!) voor de vader, dus een herenfiets waar één of meerdere fietszitjes op kunnen. De instap moet laag zijn, zodat het op- en afstappen veilig is. De fiets zelf moet stevig zijn, zodat het gewicht van de kinderen gemakkelijk uitgebalanceerd kan worden.

Denk er ook aan het totale gewicht te checken wat je op de fiets wil vervoeren. Inclusief kinderen, kinderzitjes en de fietser zelf. Voor kinderen is fietsen bij papa op de fiets natuurlijk een feestje, wat kan leiden tot vrolijk bewegende kids achterop of voorop. Een uitdaging om niet uit evenwicht te raken!

komen we stiekem uit bij een bakfiets als het meest ideale vaderdagcadeau, want daarmee fiets je niet alleen stabiel, maar kun je als papa ook nog eens meegenieten met je kids omdat ze direct in papa’s zicht zitten. Voor de vaders die graag motorrijden en van een uitdaging houden, adviseren we de Babboe Carve, die een bak heeft die in de bochten mee kantelt. Ook geliefd bij mannen is de Babboe City, waarmee je snel en wendbaar kunt fietsen, zeker door het drukke verkeer. Iedere papa heeft een eigen voorkeur, dus kom graag langs op één van onze testdagen als je interesse hebt.

2. Een (nieuwe) barbecue

Eerlijk is eerlijk, een papafiets of vaderfiets voor vaderdag is natuurlijk heel prijzig. Maar we mogen ook een beetje dromen. Voor een kleiner budget is een barbecue helemaal te gek. Het zomerseizoen is volop gestart en het is het perfecte weer om te gaan barbecueën. Kijk maar of de barbecue van je man nog in een goede staat verkeert, zo niet dan maak je hem superblij met een nieuwe voor vaderdag. Je hebt ook kleine BBQ’s om mee te nemen naar het park (die passen ook perfect in een bakfiets

3. Een zelfgemaakte tekening of gedicht

Iets wat papa’s ook superfijn vinden, is een zelfgemaakte tekening of een gedicht. Oudere kinderen kunnen misschien zelf aan de slag gaan om een tekst voor hun vader te bedenken. Voor de kleine kinderen zijn er op internet hele lieve gedichtjes te vinden. Of je laat ze met vingerverf een mooie bos bloemen of hartjes maken. Het is ook schattig om aan een kleinere kind te vragen een portret te tekenen van hunzelf met hun paps. Lijst de tekening in en geef hem een prominente plek in huis. Levert gegarandeerd een dikke glimlach op!

4. Een verrassingsuitstapje met het gezin

Ga erop uit met vaderdag! Bij het volledig verzorgde ontbijt in de ochtend vertellen jullie dat er nog een verrassing op de planning staat. Kinderen vinden het heel grappig als papa niet weet waar het naartoe gaat. Pak een picknickmand, vergeet niet koele drankjes voor de liefste papa mee te nemen en ga erop uit. Misschien gaan jullie ergens op het water varen, naar het strand of naar een pretpark, het maakt niet uit, als papa maar volledig in de watten gelegd wordt.

vaderfiets

5. Een fotocadeau van papa met het gezin of de kids erop

Voor de praktische of de last-minute gevers zijn fotocadeaus altijd een goed idee. Een persoonlijk cadeau, waardoor papa zich speciaal voelt. Maar een fotocadeau ontvangen is ook altijd superleuk omdat je de foto’s soms niet eens zelf gezien hebt of vergeten bent. Je kunt van alles doen met je favoriete foto van de vader in kwestie. Laat de foto op een koffiemok of kussen printen of een muismat printen of koop een superheldenpop en print het gezicht van de papa uit. Knip deze op het gezicht, en voilá: papa is een superheld!

Wat het ook word dit jaar, Babboe wenst jullie een fijne vaderdag!

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel