Op de bakfiets trouwen? Dat kan!

Op de bakfiets trouwen? Dat kan!

Wanneer je je bruiloft aan het plannen bent, is het vervoer misschien niet iets wat als eerste op je lijstje staat. Maar een mooi vervoersmiddel kan wel het verschil maken op jullie trouwdag. Ben je op zoek naar een origineel idee? En heb je al een bakfiets in de schuur staan? Kies dan voor een trouwvervoer bakfiets. Je zult zien dat je gezien gaat worden als jullie in jullie unieke trouwbakfiets aan komen fietsen bij de trouwlocatie.

Versier je trouwbakfiets

Net als een trouwauto kun je ook je trouwbakfiets versieren. Gebruik lint, tule en de bloemen die ook terug komen in je boeket om de bakfiets een echt feestelijk tintje te geven. En wat dacht je van heliumballonnen aan de bak? Wist je dat het traditie is om blikjes vast te knopen aan de trouwauto na afloop van de bruiloft? Het geluid van de blikjes zou boze geesten wegjagen. Ook als jullie een trouwvervoer bakfiets hebben, kan dit een leuk idee zijn.

Maak van je bakfiets een ware eyecatcher voor je bruiloft.

Fotoshoot met de bakfiets

Een trouwbakfiets kan ook een mooie aanvulling zijn in je fotoshoot. Of je nou in de bakfiets zit of bij de bakfiets staat. De mooie houten versierde bak geeft je foto’s echt een unieke look.

Cargo bike wedding
Fotograaf: Ilona van Egdom

Welke trouwvervoer bakfiets?

Elke Babboe bakfiets is geschikt als trouwbakfiets. Een driewielbakfiets is stabiel en dat maakt het gemakkelijk om in te stappen voor de bruid. Bovendien biedt de bak ook genoeg ruimte voor je bruidsjurk. Ook een tweewieler kun je natuurlijk als trouwbakfiets gebruiken. Het is misschien wel een goed idee om een paar keer te oefenen met wat meer gewicht in de bak. Je kunt natuurlijk ook allebei op de fiets gaan en je bruidskinderen meenemen in de trouwbakfiets. Mogelijkheden genoeg!

Bakfiets trouwen
Foto: @endlichbilder | @ourtravelness

Trouwen bakfiets Utrecht
Foto: Alexander & Teresa (fotograaf: Ilona van Egdom)

Bakfiets bruiloft wedding
Foto: Nik & Dionne (fotograaf: Alex & Anne)

Lastenrad Hochzeit
Foto: @ranunkelfloristik | @gangderouquins

Trouwen op de bakfiets
Foto: Menno & Diana | @mrsmigchelbrink

Trouwen op de fiets
Foto: @happymims, @inlovewithawolf | @western_flyer_

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel