Shirley test een Babboe Curve-E

Shirley test een Babboe Curve-E
Curve
Try my Babboe

“De kinderen hebben niet anders gedaan dan keihard lachen.”

Shirley is blogster van het lifestyleblog Mommyhood.nl en woonachtig in Aalsmeer. Omdat een bakfiets toch altijd wel een grote investering is, heeft Shirley een Babboe Curve getest bij één van de ambassadeurs op Try my Babboe. Try my Babboe is het ambassadeursprogramma van Babboe. Enthousiaste Babboe-ouders kunnen een profiel aanmaken op deze website om vrijblijvend een Babboe te testen.

Ambassadeur Artemis uit Hoofddorp

Artemis uit Hoofddorp is trotse eigenaar van een elektrische Babboe Curve. Ze koos voor de elektrische Babboe omdat ze haar bakfiets dagelijks wil gebruiken. Dankzij de ondersteuning fietst de Babboe erg licht, zelfs met twee kinderen en een boodschappentas vol. Haar enthousiasme wilde ze graag met anderen delen. Daarom heeft ze zich aangemeld voor het ambassadeursprogramma van Babboe en geeft ze regelmatig proefritjes aan geïnteresseerde ouders.

Shirley: “Via Try my Babboe nam ik contact op met Artemis en al vrij snel hadden we een afspraak gemaakt voor zondagochtend 11.00 uur. Toen het eenmaal zo ver was vond ik het best een beetje spannend. Zomaar bij iemand thuis? Echter was dat gevoel direct verdwenen toen ik samen met mijn man Raymond en kinderen bij Artemis binnenstapten.”

De bakfiets is echt een uitkomst!

Artemis gaf Shirley uitgebreid de mogelijkheid om de Babboe Curve-E te testen. Ook vertelde ze haar persoonlijke ervaringen met het fietsen op een bakfiets. Shirley: “Je hoort echte ervaringen. Ze heeft de bakfiets nu bijna een jaar en haar dochtertje is 17 maanden. Zij heeft er zelf een standaard in voor de autostoel en zo heeft ze al maanden plezier van de bakfiets. Ze doet haar boodschappen, ze gaat naar het park, ze kan álles meenemen in de bakfiets en ze vindt het echt een uitkomst. Ze wilde graag meewerken als ambassadeur omdat ze zelf zoiets miste toen ze een bakfiets wilde proberen.”

“Het voelde in het begin erg onwennig en ik had zelf de tijd nodig om te sturen. Artemis vertelde me dat zij dat ook had. Dat ze het de eerste week doodeng vond en dat je er echt even feeling voor en mee moet krijgen. Je moet de mindset krijgen dat er echt niks kan gebeuren. We hebben een uur lang de bakfiets kunnen ervaren en konden er echt buiten gebruik van maken. Wat mij betreft een heel goede zet, zo naast de standaard winkelverkooppunten.”

Wil je het volledige ervaringsverhaal van Shirley lezen? Op haar blog vind je een uitgebreid artikel met foto’s van dit avontuur.

Wil jij ook vrijblijvend een Babboe testen? Op Try my Babboe maak je binnen een minuut een profiel aan en kom je snel in contact met ambassadeurs van Babboe.

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit