Vlogster Diesna Loomans test een Babboe via Try my Babboe

Vlogster test Babboe
City
Try my Babboe

Altijd al een proefrit willen maken op een Babboe? Diesna Loomans wilde graag een vrijblijvend testritje maken op een Babboe City E. Diesna is een bekende YouTuber die in haar vlogs haar volgers meeneemt op hun wekelijkse avonturen. Op Try my Babboe regelde ze een proefrit met één van de 125 ambassadeurs van Babboe. Diesna: “Een ideale manier om kennis te maken met het fietsen op een Babboe.”

“Het bakfietsen is makkelijker dan ik verwacht had.”

In haar vlog neemt Diesna je mee in haar belevenissen met de Babboe City E van ambassadeur Erik. “De testrit was echt onwijs leuk. Mede door de leuke instructie van Eric en zelfs een prachtige route die hij voor ons had uitgeprint naar de Zaanse schans. Het fietsen was echt heel erg meegevallen. Het is makkelijker en went sneller dan ik verwacht had!”

Vind een ambassadeur bij jouw in de buurt

Op Try my Babboe zoek je eenvoudig de ambassadeurs bij jou in de buurt. Van Maastricht tot Groningen, overal zijn Babboe-ouders bereid om hun Babboe uit te lenen voor een testritje. Diesna had keuze uit meerdere ambassadeurs bij haar in de buurt. Uiteindelijk besloot ze contact te leggen met ambassadeur Erik uit Westzaan. Hij woont vlakbij de Zaanse Schans en geeft testrijders de mogelijkheid om uitgebreid zijn Babboe City E te testen.

Wil je graag een proefrit in de buurt maken op een Babboe bakfiets? Op Try my Babboe vind je Babboe-klanten waarbij je vrijblijvend een proefrit kunt maken. Onze ambassadeurs zijn overal in Nederland te vinden!

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel