Win een bakfiets in samenwerking met 24Kitchen Rudolph's Bakery

Win een bakfiets in samenwerking met 24Kitchen Rudolph's Bakery
Winactie

In het televisieprogramma ‘Rudolph's Bakery: De Bakfiets’ rijdt chefkok Rudolph van Veen op een bakfiets door de twaalf provincies van Nederland, op zoek naar typische streek-lekkernijen en het verhaal daarachter. In samenwerking met 24Kitchen kan jij kans maken op een Babboe bakfiets.

Rudolph bezoekt bakkers uit de meest pittoreske plaatsjes en bespreekt alle geheimen van de lekkerste koeken, taarten en broden. Met zijn bakfiets gaat hij op bezoek bij collega-bakkers in de verschillende provincies, die bekend staan om hun beroemde streekspecialiteit. Samen met lokale bakkers bereidt hij broodjes, koeken, bollen, taartjes en nog meer zoets en hartigs.

De bakfiets van Babboe is uitgerust met alles wat een bakker nodig heeft. Het keukentje op wielen is uitgerust met kookplaat, koelkast, keukenmachine en een mini-oven.

Ben jij benieuwd hoe Rudolph te werk gaat en wat zijn belevenissen onderweg zijn? ‘Rudolph's Bakery: De Bakfiets’ is vanaf 6 september elke werkdag om 15:00 uur en 17:00 uur te zien op 24Kitchen.


Win een Babboe bakfiets in samenwerking met 24Kitchen

In samenwerking met 24Kitchen kun je een Babboe bakfiets winnen. Je maakt kans op de Babboe Pro Trike-E, een stevige houten bakfiets met handige deksel, om je spullen gemakkelijk mee te nemen. Of je kiest voor de Babboe Big-E, een klassieke houten bakfiets met ruimte voor 4 kindjes.

De winactie loopt van 30 augustus 2021 tot 10 oktober 2021.


Deze actie is afgelopen.


24Kitchen winactie >

Vond je dit bericht leuk?
0
0
Deel dit artikel