Navigeren

Babboe Transporter bakfiets

De Babboe Transporter bakfiets is een degelijke driewiel bakfiets met afsltuibare klep, die ideaal is om goederen in te vervoeren. De bak heeft een capaciteit van maximaal 100 kilo. De zakelijke bakfiets is met bakplakkers eenvoudig te personaliseren. Zo kun je de Babboe Transporter bakfiets ook inzetten als reclamedrager.

Bakfietsen voor goederen >

Zakelijke bakfiets - Babboe Transporter


Zakelijke bakfiets - Babboe TransporterOmdat de bakfiets niet alleen praktisch is om kinderen in te vervoeren hebben wij ook een bakfiets ontwikkeld die juist voor het vervoeren van goederen kan worden ingezet. De afsluitbare klept zorgt ervoor dat je je bakfiets veilig neer kunt zetten zonder dat je spullen gestolen kunnen worden. Daarnaast is deze Babboe Transporter hartstikke groen. Je kunt er overal mee komen, ook in milieuzones.

 

Elektrische Babboe Transporter

Zakelijke bakfiets - Babboe Transporter elektrischMet het vervoeren van veel goederen is elektrische trapondersteuning geen overbodige luxe. Daarom heeft Babboe ook een elektrische Babboe Transporter. Met de motor in het achterwiel en de standaard 7 versnellingen rijd je zonder klotsende oksels naar je volgende klant. Zelfs met 100 kilo aan lading in de bak van de Babboe Transporter, heb je met behulp van de trapondersteuning altijd wind in de rug.

 

Babboe Transporter kopen

Babboe Transporter bakfietsDe zakelijke bakfietsen van Babboe kun je alleen online kopen, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Wil je een zakelijke bakfiets kopen? Bekijk onze zakelijke bakfietsen dan in de webshop door op onderstaande button te klikken.

Bakfietsen voor goederen >