Navigeren

Babboe Transporter bakfiets

De Babboe Transporter is een degelijke driewiel bakfiets met afsltuibare klep, die ideaal is om goederen in te vervoeren. De bak heeft een capaciteit van maximaal 100 kilo. De bakfiets is met bakplakkers eenvoudig te personaliseren. Zo kun je de Babboe Transporter ook inzetten als reclamedrager.

Bekijk alle Babboe Transporter modellen >

Babboe Transporter


Babboe City Cargo bakfiets - transporterOmdat de bakfiets niet alleen praktisch is om kinderen in te vervoeren hebben wij ook een bakfiets ontwikkeld die juist voor het vervoeren van goeden kan worden ingezet. De afsluitbare klept zorgt ervoor dat je je bakfiets veilig neer kunt zetten zonder dat je spullen gestolen kunnen worden. Daarnaast is deze Babboe City Cargo, zoals te zien op de foto links, hartstikke groen. Je kunt er overal mee komen, ook in milieuzones.

 

 

Elektrische Babboe Transporter

Babboe City Cargo bakfiets - elektrischMet het vervoeren van veel goederen is elektrische trapondersteuning geen overbodige luxe. Daarom heeft Babboe ook een elektrische Babboe Cargo. Met de motor in het achterwiel en de standaard 7 versnellingen rijd je zonder klotsende oksels naar je volgende klant. Zelfs met 100 kilo aan lading in de bak van de Babboe Transporter, heb je met behulp van de trapondersteuning altijd wind in de rug.

 

Babboe Transporter aanschaffen

Babboe Transporter bakfietsDe bakfietsen van Babboe zijn alleen online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Heb je interesse gekregen? Bekijk onze bakfietsen dan in de webshop door op onderstaande button te klikken.

Naar de webshop >