Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Transporter bakfiets | cargo bakfiets

De Babboe Transporter bakfiets is een degelijke driewiel bakfiets met afsluitbare klep, die ideaal is om goederen in te vervoeren. De bak heeft een capaciteit van maximaal 100 kilo. De zakelijke bakfiets is met bakplakkers eenvoudig te personaliseren. Zo kun je de Babboe Transporter bakfiets ook inzetten als reclamedrager.

Bakfietsen voor goederen >

Babboe Transporter | Zakelijke bakfiets en ideaal marketingmiddel

bakfiets transport

Omdat de bakfiets niet alleen praktisch is om kinderen in te vervoeren hebben wij ook een cargo bakfiets ontwikkeld. De afsluitbare klep zorgt ervoor dat je je bakfiets veilig neer kunt zetten zonder dat je spullen gestolen kunnen worden. Daarnaast is deze Babboe Transporter hartstikke groen. Je kunt er overal mee komen, ook in milieuzones.

 

Elektrische Cargo bakfiets | De Babboe Transporter-E

cargo bakfiets

Met het vervoeren van veel goederen is elektrische trapondersteuning geen overbodige luxe. Daarom heeft Babboe ook een elektrische Babboe Transporter. Met de motor in het achterwiel en de 7 versnellingen rijd je makkelijk naar je volgende klant. Zelfs met 100 kilo aan lading in de bak van de transport bakfiets, heb je altijd wind in de rug.

 

Babboe Transporter bakfiets kopen

Babboe Transport bakfiets

De transport bakfietsen van Babboe kun je alleen online kopen, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Wil je een cargo bakfiets kopen? Bekijk onze zakelijke bakfietsen dan in de webshop door op onderstaande button te klikken. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om eerst een proefrit te maken.

Bakfietsen voor goederen >