Welke bakfiets is de beste voor 2 kinderen?

Bakfiets 2 kinderen: welke is het meest geschikt

Jij hebt twee kinderen met een leeftijd van beneden de 6 jaar en je bent van plan om een bakfiets te kopen? Dat is een goed idee! Want een bakfiets maakt het leven op verschillende manieren gemakkelijker. Het begint al met de rit naar de kleuterschool: jouw kinderen zitten naast elkaar in de bakfiets, je hebt alles in het zicht en jullie kunnen ontspannen met elkaar praten. Natuurlijk kun jij ook alle benodigdheden en zelfs vrienden meenemen. Daarna gewoon verder naar het werk of winkelen... Maar laten we even helemaal opnieuw beginnen: wat is nou eigenlijk de beste bakfiets om 2 kinderen mee te vervoeren? Wij helpen jou graag met deze beslissing en presenteren je onze fietsen voor 2 kinderen.

 

Babboe Mini: compact model voor beginners dat gemakkelijk te besturen is

Babboe Mini: compact model voor beginners dat gemakkelijk te besturen is De Babboe Mini is ons kleinste model en een geweldige bakfiets om 2 kinderen mee te vervoeren. De fiets is immers niet beslist groter of langer dan een conventionele fiets. Je fietst en realiseert nauwelijks dat het om een bakfiets gaat. De kinderen zitten zij aan zij aan de kant van het stuur en kijken in de rijrichting. Een ander voordeel van deze bakfiets voor 2 kinderen is dat deze gemakkelijk en overal kan worden geparkeerd. En zijn jouw kinderen eenmaal niet mee op stap, kun je zonder meer je aankopen, planten of andere dingen ermee vervoeren.

 

 

Babboe City: beweeglijke fiets met ruimte voor vrienden

De Babboe City bakfiets is - zoals de naam het al aangeeft - ideaal voor in de stad. Ook dit model is een geschikte bakfiets voor 2 kinderen. In principe komt alles overeen met de Babboe Mini, de kleinere versie, maar met als verschil dat de bak 20 cm breder en dus ruimer is. Vanwege de lengte heeft de fiets bij het parkeren iets meer ruimte nodig. Of jij je kinderen zij aan zij op de bank laat meerijden zodat er nog ruimte over is voor boodschappentassen en speelgoed, of je voegt een tweede bankje toe om ook de vrienden van je kids mee te nemen. Alles is mogelijk. Het grote voordeel van deze bakfiets voor 2 kinderen is dat je samen met de kinderen kunt gaan winkelen of picknickartikelen mee kunt nemen zonder problemen of je het allemaal in de bak mee kan krijgen.

 

Fan van een bakfiets driewieler? Vervoer jouw 2 kinderen in een stabiele bakfiets

Last but not least zijn er ook veel gezinnen die kiezen voor een stabiele driewieler. Dit biedt vaak zelfs ruimte voor 4 kinderen, maar 2 kinderen zitten hier sowieso al helemaal op hun gemak in. Het voordeel van een stabiele bakfiets is bijvoorbeeld dat wanneer je bij het stoplicht staat op de bakfiets kunt blijven zitten zonder zelf met het gewicht van de fiets moet balanceren. Ook het op- en afstappen vinden gebruikers van een driewieler veel gemakkelijker. Beschikbare modellen zijn de Babboe Big, de Babboe Curve en de Babboe Carve – zij zijn ook allemaal geschikt als bakfiets voor 2 kinderen. Kijk maar eens zelf naar de modellen in onze webshop! Wij zijn benieuwd voor welk model jij gaat.