Babboe actie van de maand

Wil je een Babboe bakfiets kopen? Profiteer dan van onderstaande bakfiets acties. De Babboe bakfiets kun je vooral online kopen waardoor we de bakfiets betaalbaar houden. We werken samen met grote partners zodat jij kan profiteren van een Babboe aanbieding en of Babboe actie. 


Babboe korting Prénatal

Prénatal bakfiets korting

De Prénatal actie is afgelopen. De Prénatal vouchers worden niet meer uitgedeeld in de winkel. Heb je nog wel een voucher? Dan kun je deze t/m 31 januari 2019 inleveren. Je ontvangt dan €100,- korting op een elektrische bakfiets én een gratis regentent. Ga naar de Prénatal actiepagina voor meer informatie.

De Prénatal actie eindigt over:

Prénatal actie


Babboe nieuwsbrief

Mis geen enkele Babboe aanbieding en schrijf je in voor de Babboe nieuwsbrief. Ontdek de nieuwste producten en exclusieve kortingsacties voor Babboe-fans.

Inschrijven Babboe nieuwsbrief


bakfiets knutsel

Knutsel jouw eigen Babboe bakfiets

Deel jouw #babboemoment van je zelfgemaakte Babboe en maak elke maand kans op een waardebon t.w.v. €50,-.

Doe mee

 

Babboe actie partners

Mede door de partnerships met Kleertjes.com, ANWB, Prénatal, de Negenmaandenbeurs, Shoeby, Nivea, Difrax en vele anderen kan Babboe scherpe bakfiets aanbiedingen hanteren. Met hulp van deze partners kun je een bakfiets kopen van topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

Prenatal bakfiets
ShoesMe bakfiets
Rabobank
AH de kleine keuken
Nutricia
Kingpolis
Milner
Nivea
Squiz
Melia
Difrax
Kruidvat
ANWB
Fietsersbond
Kleertjes.com
Mamaplaats
Chickies & Binkies
Negenmaandenbeurs
Stichting Jarige Job
Billy & Lilly