Welke bakfiets is de beste voor 3 kinderen?

Bakfiets 3 kinderen: het perfecte model voor jouw gezin

Ben je de trotse mamma of pappa van 3 kinderen en wil je je kinderen graag in een bakfiets vervoeren? Dan is een Babboe bakfiets voor 3 kinderen de beste oplossing voor jouw gezin! Een bakfiets voor 3 kinderen kan zelfs een goed alternatief voor je auto zijn, want je kunt er niet alleen je kinderen maar ook nog allerlei peuter- en kleuterrugzakjes en boodschappen in meenemen. Kinderen zitten graag in een bakfiets. Met meer kinderen in de bak wordt het gewoon nooit saai. Maar welke bakfiets is het meest geschikt voor 3 kinderen? Babboe heeft diverse modellen die ideaal zijn om kinderen te vervoeren. Omdat deze bakfietsen een tweede zitbankje hebben, is er in de bak plaats voor minimaal 3 kinderen.

 

Beproefde en robuuste bakfiets voor 3 kinderen: Babboe Big

De Babboe Big is de eerste bakfiets die door Babboe op de markt werd gebracht. Het is een beproefd en betrouwbaar model dat heel populair is onder gezinnen met 3 kinderen. Bij de driewielbakfiets Babboe Big is standaard een tweede zitbankje gemonteerd. Op elk zitbankje is plaats voor twee kinderen naast elkaar. Wie een baby heeft, kan de kleine veilig meenemen in de babyschaal die op het zitbankje aan de bestuurderskant kan worden gemonteerd.

 

 

Hip design met ronde vormen: Babboe Curve

De Babboe Curve is herkenbaar aan het sierlijke design met ronde vormen. De bakfiets is de modernere uitvoering van de Babboe Big waarvan hij op een aantal punten verschilt. Zo heeft de Babboe Curve betere remmen, extra brede banden en handige antislip opstapjes waarover kinderen zelfstandig in en uit de bak kunnen stappen. Bovendien kan in de Babboe Curve ook een Maxi Cosi-drager worden gemonteerd. Zo kun je je baby in de Maxi Cosi in de bak meenemen en is er op het tegenoverliggende zitbankje plaats voor nog twee kinderen. Gebruik je liever de babyschaal? Geen punt, ook die kan in de Babboe Curve worden gebruikt.

 

De bak met carving-mechanisme: Babboe Carve

Nog een bakfiets voor het vervoeren van 3 kinderen is de Babboe Carve. Dankzij het speciale ‘carving’-mechanisme beweegt de bak tijdens het fietsen door de bochten mee. Daardoor is fietsen met de Babboe Carve een bijzondere belevenis. Door het iets kleinere tweede zitbankje is er in deze bakfiets in tegenstelling tot zijn voorgangers plaats voor maximaal drie kinderen.

 

 

Wendbare tweewielbakfiets voor in de stad: Babboe City

Heb je liever een éénsporige bakfiets en wil je toch 3 kinderen kunnen vervoeren? Dan is de ruime Babboe City ideaal. Omdat hij smaller is dan de bovengenoemde driewielmodellen fiets je op deze tweewielbakfiets als op een gewone fiets. De Babboe City is met één zitbankje uitgerust, maar kan met een Maxi Cosi-drager worden uitgebreid zodat in de bak 3 kinderen kunnen worden vervoerd. Kunnen je kinderen al zitten, dan monteer je het tweede zitbankje in de Babboe City en heb je een bak met plaats voor maximaal 4 kinderen.