Je overweegt om een bakfiets te kopen, maar je weet nog niet zeker welk model het beste is voor jou? Of je hebt het maar af en toe nodig en wilt liever een bakfiets huren, bijvoorbeeld wanneer je met je hond naar een leuk wandelgebied wilt rijden, maar de auto liever laat staan. Door een bakfiets te huren kun je heel goed zelf ervaren of het bij jou past en aan je eisen voldoet. Een bakfiets rechtstreeks bij Babboe huren is niet mogelijk, maar je kunt diverse Babboe bakfietsen huren bij onze partners. Je vind een overzicht hieronder, maar eerst geven we je nog wat tips mee om problemen te voorkomen.

Bakfiets huren: waar moet je op letten? 5 tips

  1. Reserveer online en laat een bevestiging sturen via de mail. Zo voorkom je dat er op moment dat je komt toch geen fiets voor je gereserveerd is.
  2. Soms lokken aanbieders met goedkope tarieven online, maar komen er nog extra kosten voor een verzekering o.i.d. erbij.
  3. Maak gelijk een proefrit wanneer je de bakfiets ontvangt om veilig te stellen dat alles in orde is met de bakfiets. Net als bij het huren van een auto kan het ook handig zijn om eventuele krassen of mankementen vooraf te fotograferen.
  4. Bereken of het goedkoper is een bakfiets te huren of te kopen. Meestal geldt, wanneer je langer dan een jaar wilt huren, dan kun je deze beter aanschaffen.
  5. Kijk ook naar de sterkte van de motor en capaciteit van de accu wanneer je een bakfiets huurt. Wil je langere afstanden fietsen, selecteer dan een aanbieder die bakfietsen met grootte accu aanbiedt en informeer hoe lang je daarmee onderweg kan zijn zonder op te laden.

Babboe bakfiets huren

Babboe werkt samen met verschillende partners die onze bakfietsen in de verhuur aanbieden. Hieronder zijn een aantal van deze Neem gerust contact met ze op voor meer informatie.

Bakfiets huren

Ben jij een verhuurbedrijf of fietsenwinkel en wil je zelf Babboe bakfietsen aan klanten verhuren, kijk dan op deze pagina voor meer informatie.