Elektrische ombouw set

Prijs zoals geconfigureerd: 0

Leverbaar vanaf week 7

Wil jij jouw Babboe bakfiets laten ombouwen tot een elektrische bakfiets met trapondersteuning? Dat kan voor de Babboe Big, Dog, Transporter en City!
Voor de andere Babboe bakfietsen is het helaas nog niet mogelijk om ze tot een elektrische variant om te bouwen. Benieuwd binnen welke termijn er een monteur beschikbaar is? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Fietsen op een elektrische Babboe bakfiets is het ultieme fietsplezier. Daarom bieden wij jou de kans om je Babboe bakfiets te 'upgraden' naar een elektrische variant.

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Levertijd: 3-5 weken Levertijd: 1-2 weken

Elektrische ombouw set
Elektrische ombouw set

Informatie

Met behulp van de elektrische ombouw fiets je straks zelfs met tegenwind soepel. De Lithium-Ion batterij (36V 400Wh) wordt met behulp van de accuhouder geïntegreerd in de bagagedrager. De accu is vergrendelbaar tegen diefstal en door het gepatenteerde plug-en-drive systeem eenvoudig mee te nemen. Op een volle accu kun je ongeveer 40 kilometer fietsen met ondersteuning en er zit 2 jaar garantie op. De oplaadtijd bedraagt 4-6 uur.

Montage

Onze monteur voert de ombouw aan huis uit. Tijdens zijn bezoek installeert hij een aantal nieuwe onderdelen. Zo vervangt hij het achterframe voor een nieuw frame met bagagedrager waarin de accu geplaatst kan worden. Ook voert de monteur een kleine onderhoudsbeurt uit. Remmen en versnellingen worden afgesteld en de spaakspanning wordt gecontroleerd. Het oude achterframe neemt de monteur weer mee en na zijn bezoek is de bakfiets rijklaar en kun je direct elektrisch fietsen.