Een bakfiets met hond en kind. Hoe leuk is dat!

Bakfiets hond en kind
Dog
Go

Veel kinderen zijn dol op honden. Het zijn trouwe kameraden met wie ze graag knuffelen of aan wie ze hun verhaal kwijt kunnen. Kinderen zijn dan ook altijd bezig om te bedenken wat hun hond leuk vindt en geven hem veel aandacht. Ook spelen met de hond is dagelijkse routine. Het versterkt de band tussen kind en hond. En zien hoe de band tussen je hond en je kind ontstaat, is als ouder geweldig om te zien.

Het uitlaten van de hond kan met kinderen soms nog wel een uitdaging zijn. Als je de hond aan de lijn hebt en hij begint te trekken, dan is er kans dat je zelf meegesleurd wordt. Als je dan ook nog eens de buggy vast hebt, dan …. Tja, je kunt het vast zelf wel invullen.

Gelukkig is daar de bakfiets voor hond en kind, waarmee je met iedereen tegelijkertijd op pad kunt gaan. Samen fiets je naar het bos of een plas, waar jouw hond gewoon los kan lopen. Geen gedoe met het uitlaten van de hond en tegelijkertijd een buggy vasthouden. En op de terugweg kan je kind lekker brabbelen en z’n verhaal vertellen aan zijn trouwe kameraad. Dat zorgt voor een bak vol blijdschap!

De hondenbakfietsen

De beste bakfiets voor je hond en kind is de Babboe Dog of de Babboe Go. In beide bakfietsen is er een bankje aanwezig, waar 2 kinderen op kunnen zitten. Vanzelfsprekend is er ook nog ruimte voor een hond, of zelfs 2 honden in de Babboe Dog. Gegarandeerd kletsen, knuffelen en spelen!

De Babboe Dog heeft een robuuste stevige bak en is voorzien van een handige loopplank. Hierdoor kan je hond zelf de bak in- en uitlopen. Voor op de bodem is er een antislipmat verkrijgbaar. Mocht jouw hond hebben gezwommen en natte pootjes hebben, dan is het geen enkel probleem om de bakfiets in te lopen. Daarnaast heeft de bak twee handige bevestigingspunten voor de riem van de hond, zodat hij veilig in de bak blijft zitten.

De Babboe Go heeft een handige deur aan de voorkant van de bak. Door het deurtje is de instap voor een hond erg gemakkelijk. Voor kinderen is het natuurlijk ook leuk om het deurtje te gebruiken bij het instappen. De Babboe Go heeft verder luxe stuurdempers, extra dikke spaken, driepuntsgordels, schijfremmen, een parkeerrem, dubbele koplampen en 7 versnellingen.

Uiteraard zijn de Babboe Dog en Babboe Go allebei verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Ritjes met de fiets naar het park, bos of strand worden zo nog leuker, want je hebt altijd de wind in de rug. Zie jij jezelf ook al met een bakfiets voor je hond en kind? Kom dan een proefrit maken en ervaar zelf hoe de band tussen je hond en je kind nog groter wordt!

Bekijk de hondenbakfietsen >

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit