Handig! Een maxi cosi in de bakfiets meenemen

Handig! Een maxi cosi in de bakfiets meenemen
Baby & kinderzitjes

Zie jij jezelf deze zomer al helemaal op de bakfiets zitten met jouw kindjes voor in de bak? Maar ben je bang dat jouw jongste nog veel te klein is? Maak je dan geen zorgen. In een bakfiets kun je jouw kindjes namelijk al op een vroege leeftijd mee nemen. Dit is mogelijk met een maxi cosi in de bakfiets. Daarbij wordt de maxi cosi van jouw baby in een speciale maxi cosi drager voor de bakfiets bevestigd. Fietsen (met een bakfiets) kun je dus niet snel genoeg beginnen!

Maxi cosi in bakfiets meenemen

Met onze maxi cosi drager voor de bakfiets kun je jouw baby al vanaf 3 maanden veilig en eenvoudig meenemen in de bakfiets. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat het nekje van jouw kindje sterk genoeg is. De veiligheid van jouw baby staat namelijk voorop. De maxi cosi drager wordt zo in de bak gemonteerd dat je jouw kindje kunt aankijken. Wat een gezelligheid!

In welke bakfiets past een maxi cosi?

De maxi cosi drager kan in verschillende bakfietsen gemonteerd worden, waardoor jouw baby al op jonge leeftijd mee op pad kan. Het alternatief van een maxi cosi drager is de babyschaal.

Kun jij ook niet wachten om met jouw kindjes, inclusief jouw kleine ukkepuk, te fietsen? Met de maxi cosi drager in de bakfiets wordt deze zomer er één om niet te vergeten!


Andere vragen
In welke bakfiets past een maxi cosi?
De maxi cosi drager kan in verschillende bakfietsen gemonteerd worden, waardoor jouw baby al op jonge leeftijd mee op pad kan. Het alternatief van een maxi cosi drager is de babyschaal. Babboe Big en Dog In de Babboe Big past helaas geen maxi cosi houder...
Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel
Gerelateerde producten
Steco maxi cosi drager
City, City-E, City Mountain, Curve, Curve-E en 7 anderen
Met de maxi cosi drager van Steco kun je je baby vanaf 3 maanden (wanneer het nekje sterk genoeg is) veilig en eenvoudig meenemen in de bakfiets. De maxi cosi drager wordt zo in de bak gemonteerd dat je je kindje gezellig kunt aankijken. Steco maxi cosi drager
€ 100,00
Bekijk dit product

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit