Black Friday Deals:
Nu €1.000,- korting op geselecteerde bakfietsen

Wat moet ik weten voordat ik een hondenbakfiets ga kopen?

hondenbakfiets kopen
Dog
Go

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de hondenbakfietsen van Babboe. Je ziet een lief koppie, wapperende oren en een kwispelende staart. Je bent op slag verliefd en misschien denk je er nu wel over na om binnenkort een hondenbakfiets te kopen. Zeker doen! Maar voordat je een hondenbakfiets koopt, is het wel goed om na te denken of je hond het überhaupt leuk vindt om als een royal vervoerd te worden. Het allerbelangrijkste is dat je hond zich op z’n gemak voelt. Het kan natuurlijk maar zo zijn dat jouw trouwe viervoeter het spannend vindt in de hondenbakfiets.

Welke bakfiets is het meest geschikt?

Dan hangt af van het aantal honden dat je wilt vervoeren en of je de bakfiets ook wilt gebruiken voor je eventuele kinderen. De beste hondenbakfietsen zijn de Babboe Dog en de Babboe Go. In de Babboe Go is er plaats voor 2 kinderen en een middelgrote hond en in de Babboe Dog hebben zelfs 2 grote honden voldoende ruimte. De Babboe Dog heeft ook een (opklapbaar) bankje, waarop je ook kleine honden of 2 kinderen kunt vervoeren.

Babboe Dog

Vanaf € 1.699,00
Babboe Dog

Babboe Go

Vanaf 1.949,-
Babboe Go

Babboe Dog-E

Achterwielmotor

Vanaf € 2.799,00
Babboe Dog-E

Babboe Go-E

Achterwielmotor

Vanaf 3.499,-
Babboe Go-E

Babboe Go Mountain

Middenmotor

Bespaar 1.000,-
Normale prijs 4.649,- Vanaf 3.649,-
Babboe Go Mountain

Maak een proefrit

Het is begrijpelijk dat je het lastig vindt om de juiste hondenbakfiets te kopen. Helemaal als je nog nooit op een driewieler hebt gefietst (met elektrische ondersteuning). Daarom bieden we je de mogelijkheid om onze hondenbakfietsen eerst te testen. Je kan een bakfiets proefrit maken tijdens een persoonlijke afspraak, één van onze testdagen, bij een Babboe dealer in de buurt of bij een Babboe ambassadeur via Try my Babboe een proefrit op de Babboe Dog of de Babboe Go. Jouw hond is dan van harte welkom om te ervaren hoe het is om in een hondenbakfiets vervoerd te worden.

Sommige honden lopen gelijk de hondenbakfiets in, terwijl andere honden soms wat terughoudend zijn. Wat doet jouw hond, denk je? Tijdens zo’n proefrit kom je er gauw genoeg achter of je hond het leuk vindt om met een hondenbakfiets op pad te gaan. Jij als hondenbaasje kent jouw hond het beste en weet hoe je de hond de bakfiets in kunt lokken. Geef je hond de tijd om aan de bakfiets te wennen. Mocht het nou echt niet lukken om de hond in de bakfiets te krijgen, dan weet je dat een hondenbakfiets voor jou misschien nu niet de beste keuze is. En mocht je hond het helemaal geweldig vinden, dan weet je dat je die hondenbakfiets kunt kopen!

Maak een hondenbakfiets proefrit

Accessoires voor extra veiligheid

De hondenbakfietsen zijn voorzien van ogen voor de hondenriem, zodat je hond aangelijnd in de bak kan zitten. Daarnaast kun je de hondenbakfiets ook voorzien van accessoires voor extra veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan een antislipmat. Door de antislipmat loopt je hond eenvoudig de bak in en kan hij rustig blijven staan in de bak.

Is jouw hond uitgeput na een lange wandeling? Dan kan hij op een hondenkussen comfortabel op de bodem van de bakfiets liggen. Ben je van plan om in het donker te fietsen en wil je extra goed zichtbaar zijn? Dan kun je de bak voorzien van reflectietape.

Al met al kun je het voor je hond zo comfortabel mogelijk maken. Het belangrijkste blijft dat je hond zich op z’n gemak voelt in de hondenbakfiets.

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit