Longtail cargo fiets: praktisch vervoer van kinderen

Longtail cargo fiets
Slim

Steeds meer mensen overwegen om de auto in te ruilen en er een elektrische fiets voor in de plaats te nemen. Veel dagelijkse bezigheden, zoals de kinderen naar school brengen of boodschappen doen, kunnen vaak ook gewoon met de fiets. In deze tijd zijn we namelijk allemaal wel een stukje bewuster bezig. Een longtail cargo fiets kan een optie zijn voor gezinnen die duurzamer willen leven.

De longtail cargo fiets komt oorspronkelijk uit Amerika, maar je ziet ze ook in Europa steeds vaker. Een longtail cargo fiets heeft het laadvermogen van een bakfiets en het rijcomfort van een gewone fiets. De fiets ziet er meestal uit als een gewone fiets, maar dan met een langere en stevigere bagagedrager. Dit soort fietsen bieden achter dus extra ruimte en meer draagkracht voor extra gewicht. Soms kunnen op de extra lange bagagedrager zitjes gemonteerd worden om kindjes te kunnen vervoeren.

longtail cargo fiets

Onze longtail cargo fiets: De Babboe Slim Mountain

De Babboe Slim Mountain is de longtail cargo fiets onder de Babboe bakfietsen. In tegenstelling tot een traditionele longtail cargo fiets is de lange bagagedrager niet achter maar voor de bestuurder. Het grote voordeel is dat je jouw kinderen altijd in zicht hebt. Door deze slimme aanpassing kun je gezellig met je kindjes praten en een oogje op ze houden. Dankzij de smalle uitvoering is deze fiets goed geschikt voor lange afstanden en smalle wegen.

Het lijkt net alsof je op een normale fiets rijdt aangezien de Babboe Slim Mountain super wendbaar en evenwichtig is. Je kunt er twee fietsstoeltjes of kussentjes op plaatsen, zodat twee kinderen veilig en stabiel mee kunnen rijden. In tegenstelling tot een traditionele longtail cargo fiets heeft de Babboe Slim Mountain ook het voordeel hij een lage opstap voor jouw en je kinderen heeft. Jouw kids zitten stabiel en op een veilige hoogte van de grond.

Wil je zelf ervaren hoe het is om op een Babboe Slim Mountain te fietsen? Dan is een proefrit misschien wel wat voor jou. Kom langs en ervaar het zelf!

Maak een proefrit >

Vond je dit bericht leuk?
0
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit