Mijn elektrische hondenbakfiets en ik

mijn hondenbakfiets en ik
Dog
Go

Ken je dat gevoel dat je zo trots bent op iets dat je het met iedereen wil delen? Jouw elektrische hondenbakfiets bijvoorbeeld. Je kunt vast niet meer zonder. Waar jij gaat, gaat je bakfiets en waar je bakfiets gaat, ga jij. Jij en jouw elektrische hondenbakfiets zijn onafscheidelijk van elkaar. Maar waarom?

Stel, je bent een enorm liefhebber van de buitenlucht en je wilt graag voor een langere tijd met je hond op pad, dan is een elektrische hondenbakfiets ideaal. Met de bakfiets voor honden hoeft je hond niet naast de fiets z’n poten uit het lijf te rennen op weg naar het uitlaatgebied. En met de hondenbakfiets bewegen jullie samen veilig door het verkeer. Jouw hond kan in de bak rustig genieten van een heerlijk briesje en wapperende oren.

Hond in bakfiets

Het leuke van een elektrische hondenbakfiets is dat je hond voor je in de bak zit of ligt. Je ziet wat ‘ie doet en je hebt contact met je hond. Je ziet je hond van de rit genieten en jij kunt dáár weer volop van genieten. Eenmaal aangekomen bij een plas een aantal kilometer verderop kan je hond zich helemaal uitleven, om vervolgens weer uitgeput in de bakfiets te gaan zitten. En dankzij de elektrische ondersteuning kun jij na zo’n lange wandeling ook op je gemak terug naar huis fietsen. Want dat duwtje in de rug is toch wel lekker met een zwaarbeladen bak.

Het tillen van je hond is verleden tijd door een lage instap voor je hond, zoals het deurtje bij de Babboe Go, of de loopplank van de Babboe Dog. Daarnaast heeft de bak handige bevestigingspunten voor de riem, zodat je hond veilig in de bak blijft zitten. Zeker met een beweeglijke hond blijf jij op jouw driewielbakfiets stabiel en comfortabel fietsen.

Instap hond

Heb je twee honden? Dan past dat ook prima in een hondenbakfiets. Of wat dacht je van je kind samen met de hond? Ook dat is mogelijk dankzij het (opklapbare) bankje in de bak. Daarnaast kun je met de bakfiets ook nog andere spullen vervoeren bijvoorbeeld de wekelijkse boodschappen. Zo zie je maar weer, een elektrische hondenbakfiets is niet alleen voor je hond een leuke ervaring, maar ook voor jezelf!

Zijn jij en je elektrische hondenbakfiets ook onafscheidelijk? Laat het ons vooral zien. Deel jouw #babboemoment op Instagram en tag @babboe_cargobike. Misschien zie jij binnenkort jouw foto wel terug op onze website.

Vond je dit bericht leuk?
0
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit