Black Friday Deals:
Nu €1.000,- korting op geselecteerde bakfietsen

Dat is jammer...

De actie waar je naar op zoek bent, is afgelopen. Wil je weten wanneer er nieuwe acties zijn? Meld je dan aan voor de Babboe nieuwsbrief of bekijk het huidge aanbod aan Babboe acties.

100,- korting op een elektrische bakfiets

Geldig op de speciale Moederdagcollectie met snellere levertijden

Speciaal voor Moederdag heeft Babboe een Moederdagcollectie samengesteld: Vier elektrische bakfietsen van Babboe waar iedereen blij van wordt. Hét moederdagcadeau voor het hele gezin. Bestel nu en krijg €100,- korting! Maak van je zomer een feestje, want nu bestellen betekent voor de zomer al in huis! De bakfietsen uit de Moederdagcollectie hebben namelijk een snellere levertijd van ongeveer 4-9 weken!

De Moederdagcollectie van Babboe

De Moederdagcollectie bestaat uit vier modellen; Babboe Big-E, Babboe City-E, Babboe Curve-E en Babboe Dog-E. Allemaal hebben ze de karakteristieke houten bak en zijn ze voorzien van trapondersteuning met achterwielaandrijving en 375Wh accu. Ontdek hieronder de Moederdag modellen:

Babboe Big-E

Achterwielmotor

Vanaf 2.699,-
Babboe Big-E

Babboe City-E

Achterwielmotor

Vanaf 3.149,-
Babboe City-E

Babboe Curve-E

Achterwielmotor

Vanaf 3.349,-
Babboe Curve-E

Babboe Dog-E

Achterwielmotor

Vanaf € 2.799,00
Babboe Dog-E

Hoe werkt het?

Kies nu een elektrische bakfiets uit onze Moederdagcollectie en krijg €100 korting! Gebruik onderstaande kortingscode bij het afrekenen.

Kortingscode: BABBOEMOM

Actievoorwaarden:

  • Alleen geldig op online bestellingen van elektrische Babboe bakfietsen uit de speciale Moederdagcollectie via www.babboe.nl.
  • Een andere kleur bak (zoals grijs, zwart of wit) en/of een zwaardere accu zijn niet mogelijk binnen de Moederdagcollectie.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties / aanbiedingen, showmodellen of outlet producten.
  • Deze actie is geldig van 26 april t/m 9 mei 2021.
  • Let op! Levertijden kunnen gedurende de actie veranderen. Actuele levertijden zijn zichtbaar in het winkelmandje bij de bestelling.

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit