De service van Babboe

Jouw Babboe bakfiets wordt geleverd met 5 jaar garantie, én service aan huis. Is er iets mis met je bakfiets? Dan komen onze monteurs Jan, Danny of Evert-Jan bij je langs om het op te lossen. Zit je in het buitenland? Dan kom je in aanmerking voor de speciale Buitenland-garantie. Ook op onze accessoires zit garantie. Onze voorwaarden voldoen aan de eisen van ANWB en BOVAG. Hieronder vind je alle garantievoorwaarden.

LET OP: Onderhoud bepaalt de levensduur van iedere fiets, dus ook van je bakfiets. Om je garantie te behouden zijn de volgende momenten van cruciaal belang:
-  Een servicebeurt binnen 2 maanden na aankoop van de bakfiets
-  Onjuist en/of onzorgvuldig gebruik vande fiets en gebruik dat niet overeenkomstig bestemming is;
-  De fiets is niet conform de gebruikershandleiding onderhouden;
-  Technische reparaties zijn niet op vakkundige wijze verricht;
-  Naderhand gemonteerde onderdelen komen niet overeen met de technische specificatie van de betreffende fiets of zijn onjuist gemonteerd;
-  De fiets gebruikt wordt voor verhuur of op andere wijze aan meerdere ongespecificeerde personen ter beschikking staat.
-  Claims onder deze garantie dienen - onder aanbieding van de fiets ter inspectie - via babboe-dealer bij wie de fiets is gekocht, te worden ingediend. Gelijktijdig dient het bewijs van aankoop en/of het bij de fiets geleverde bewijs van eigendom aan de dealer te worden overhandigd.