Navigeren

Wel of niet een elektrische bakfiets?

Alle Babboe bakfietsen zijn verkrijgbaar met én zonder elektrische trapondersteuning. Welke variant het beste bij jou past hangt af van een aantal factoren. Weet jij al of je kiest voor elektrisch of niet?

Direct naar de webshop >


Het gemak van een niet-elektrische bakfiets 

Een Babboe bakfiets fietst ook zonder elektrische trapondersteuning lekker soepel. Gebruik jij je bakfiets voor het afleggen van korte afstanden, dan is een Babboe bakfiets zonder trapondersteuning perfect. Je profiteert dan van de ruimte en het gemak die de bakfiets je biedt en je kinderen genieten met volle teugen van de mobiele quality time. Je koopt een niet-elektrische bakfiets al vanaf €899,-. 


Welke elektrische bakfiets kies jij?

De trapondersteuning maakt dat je met gemak langere afstanden kunt afleggen, zelfs in een heuvelachtige omgeving. En wat dacht je van het combineren van woon-werkverkeer met het wegbrengen van je kinderen? Zodra jij je kleintjes heb weggebracht bij het kinderdagverblijf of school, kun je gewoon doorfietsen naar je werk. De vraag is alleen: op welke bakfiets doe je dat? Babboe stelt je graag voor aan haar verschillende elektrische bakfietsen.


Babboe Big-E

Babboe Big elektrischDe Babboe Big is een elektrische bakfiets met plaats voor maximaal vier kinderen. De trapondersteuning van de elektrische Babboe Big is eenvoudig, maar doeltreffend. De krachtige motor heeft een accu met een grote actieradius. Met deze elektrische bakfiets komt Babboe tegemoet aan de toenemende vraag naar een kwalitatieve maar betaalbare bakfiets met trapondersteuning.


 

Babboe City-E

Elektrische Babboe CityDe Babboe City-E is onze tweewieler. De combinatie van een wendbare, lichte tweewielbakfiets met elektrische trapondersteuning maakt deze bakfiets tot de snelste bakfiets uit ons assortiment. De elektrische Babboe City is net als de Babboe Curve ook uitgerust met het uitgebreide trapondersteuningssysteem.


 

Babboe Curve elektrisch

Babboe Curve-E

De Babboe Curve-E is net als de Babboe Big-E een elektrische bakfiets met drie wielen. Ook in deze bakfiets is er plek voor vier kindjes. De elektrische Babboe Curve is uitgerust met een trapondersteuningssysteem. Zo heeft deze bakfiets meerdere standen en een parkeerstand die het lopen met de bakfiets makkelijker maakt.


 

Elektrische Babboe City Mountain

Babboe Mountain

De Babboe Mountain is een elektrische bakfiets die wordt aangedreven door een Yamaha midden-motor. Deze Yamaha middenmotor is een stuk krachtiger dan de motor die je in onze andere varianten vindt. Dankzij de geavanceerde krachtsensor past de motor zich aan aan jouw trapkracht. Daarnaast is de fiets voorzien van een traploze NuVinci versnelling. Deze combinatie zorgt voor een soepele fietservaring en maakt de Babboe Mountain bovendien bijzonder geschikt voor lange afstanden en heuvelachtige omgevingen. De Babboe Mountain is verkrijgbaar als Babboe City, Babboe Curve en Babboe Carve.


Maak je Babboe bakfiets elektrisch

Ben je op dit moment in het bezit van een niet-elektrische bakfiets? Ook dan is het mogelijk deze elektrisch te laten maken. Bekijk direct of we voor jouw type een elektrische ombouw naar een bakfiets met trapondersteuning beschikbaar hebben of bekijk het aanbod van de nieuwe elektrische bakfietsen in de webshop.

Naar de webshop >