Navigeren

Bakfietsen in Den Bosch

Babboe bakfiets Den Bosch

Voor de bourgondische inwoners van Den Bosch is een Babboe bakfiets dé manier om boodschappen te halen. Laad je bakfiets op de markt vol met lekkere dingen. En natuurlijk passen ook je kinderen dan nog in de bak. Ontdek Den Bosch samen met je kinderen in de bakfiets op een hele andere manier. Ga bijvoorbeeld lekker lunchen op de Pannenkoekenboot. Er zijn mogelijkheden genoeg! Ben jij benieuwd welke bakfiets het beste bij jou past? Bekijk alle Babboe bakfietsen in onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Direct naar de webshop >

Bakfiets kopen in Den Bosch

Bij Babboe verkopen we onze bakfietsen alleen in onze webshop, maar we leveren de bakfiets wel direct bij jou in Den Bosch. Zo kunnen we een goede prijs en kwaliteit waarborgen. Welke Babboe bakfiets past het beste bij jou en je gezin?

Babboe Big

Babboe Big bakfiets - Den BoschDe Babboe Big is een robuuste, stevige driewielbakfiets waar je tot 4 kindjes in kwijt kunt. De handige opklapbare bankjes maken het mogelijk om naast je kindjes ook nog boodschappen of andere spullen te plaatsen. De Babboe Big is in een variant met 3 en 7 versnellingen verkrijgbaar en je kunt hem ook bestellen met elektrische trapondersteuning. Ideaal in een stad zoals Utrecht, want lange afstanden of tunneltjes zijn dan geen probleem meer, zelfs niet met 4 kinderen in de bak. Elektrische ondersteuning op je bakfiets biedt ook de mogelijkheid voor bijvoorbeeld grootouders om er op uit te gaan met de kleinkinderen.

 Babboe Curve

Babboe Curve bakfiets - Den BoschNaast de Babboe Big willen we je ook graag kennis laten maken met de Babboe Curve, onze nieuwste driewielbakfiets. Deze bakfiets heeft een uniek design met fraaie ronde vormen en doorontwikkelde trommelremmen. Het antraciet grijze frame combineert prachtig met de houten bak. Ook de Babboe Curve is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen met elektrische trapondersteuning.

 Babboe City

Babboe City bakfiets - Den BoschOm onze vloot compleet te maken hebben we natuurlijk ook een tweewielbakfiets. De Babboe City werd in 2010 geïntroduceerd en is nu een van onze bestsellers. De speciaal ontworpen bak heeft net als de Babboe Curve zachte ronde vormen en is ideaal voor twee kindjes en wat boodschappen. De Babboe City is door zijn mooie vormgeving en twee wielen een fijne bakfiets om je in het stadsverkeer mee te begeven. Hoewel je met de Babboe City al lekker snel en wendbaar bent, is ook deze bakfiets natuurlijk in twee verschillende uitvoeringen met elektrische trapondersteuning verkrijgbaar.

Bakfiets bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit onze bakfietsen? Bekijk dan hieronder onze actuele bakfiets aanbiedingen. Kiest u voor de Babboe Big, de Babboe Curve, de Babboe City of een van onze elektrische bakfietsen? Al onze bakfietsen zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen afgemonteerd aan huis geleverd worden of als montagepakket worden opgehaald bij onze loods in Amersfoort.

Naar de webshop >