Navigeren

Bakfietsen in Groningen

Babboe bakfiets Groningen

Woon je in de stad Groningen en fiets je graag? Dan is een Babboe bakfiets echt een uitkomst. Want hoewel je Groningen misschien niet direct bekend staat als fietsstad, vindt maar liefst 60 procent van alle fiets-verkeersbewegingen plaats in deze stad! De gemeente doet er daarnaast alles aan om de stad zo prettig mogelijk te maken voor fietsers. Wat dacht je van mooie brede fietspaden, die verwarmd kunnen worden in de winter, zodat ze ijs- en sneeuwvrij blijven en veilige oversteekplaatsen. Zie jij het wel zitten om met een bakfiets door Groningen te rijden? Bekijk dan onze bakfietsen in onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Direct naar de webshop >

Bakfiets kopen in Groningen

Woon je in Groningen en wil je een Babboe bakfiets kopen? Je vindt al onze bakfietsen alleen in de webshop. Doordat we onze bakfietsen alleen online verkopen, kunnen we je in samenwerking met onze partners een scherpe prijs blijven bieden. Natuurlijk ben je van harte welkom om de fietsen tijdens een van onze testdagen te komen uitproberen.

Babboe Big

Babboe Big bakfiets - GroningenDe Babboe Big is een robuuste, stevige driewielbakfiets waarin plaats is voor maximaal 4 kinderen. De opklapbare bankjes maken het mogelijk om wanneer je zonder kinderen fiets ook nog boodschappen of andere spullen te plaatsen. De Babboe Big is 3 en 7 versnellingen verkrijgbaar en je kunt hem ook bestellen met elektrische trapondersteuning.

Ideaal in een stad zoals Groningen, want lange afstanden of heuveltjes zijn dan geen probleem meer, zelfs niet met veel kinderen in de bak. Elektrische ondersteuning op je bakfiets biedt ook de mogelijkheid voor bijvoorbeeld grootouders om er op uit te gaan met de kleinkinderen.

Babboe City

Babboe City bakfiets - GroningenOm onze vloot compleet te maken hebben we natuurlijk ook een tweewielbakfiets. De Babboe City werd in 2010 geïntroduceerd en is nu een van onze bestsellers. De speciaal ontworpen bak heeft net als de Babboe Curve zachte ronde vormen en is ideaal voor twee kindjes en wat boodschappen. De Babboe City is door zijn mooie vormgeving en twee wielen een fijne bakfiets om je in het stadsverkeer mee te begeven. Hoewel je met de Babboe City al lekker snel en wendbaar bent, is ook deze bakfiets natuurlijk met elektrische trapondersteuning verkrijgbaar.

Babboe Curve

Babboe Curve bakfiets - GroningenNaast de Babboe Big willen we je ook graag kennis laten maken met de Babboe Curve, onze nieuwste driewielbakfiets. Deze bakfiets heeft een uniek design met fraaie ronde vormen en doorontwikkelde trommelremmen. Het antraciet grijze frame combineert prachtig met de houten bak. Ook de Babboe Curve is verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning.

Bakfiets bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit onze bakfietsen? Bekijk dan onze actuele bakfiets aanbiedingen. Kiest u voor de Babboe Big, de Babboe Curve, de Babboe City of een van onze andere bakfietsen? Onze bakfietsen zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen afgemonteerd aan huis geleverd worden of als montagepakket (alleen niet-elektrisch) worden opgehaald bij onze loods in Amersfoort.
 

Naar de webshop >