Navigeren

Bakfietsen in Rotterdam

Babboe Bakfiets Rotterdam

Ook voor ouders in Rotterdam is de Babboe bakfiets dé oplossing voor alle logistieke problemen waar zij tegen aan lopen. Het lastig kunnen vinden van deen parkeerplek, veel drukte bij het wegbrengen van en naar school. Met een bakfiets heb je van dit soort problemen geen last meer! Je parkeert je bakfiets gewoon bij de school of supermarkt, zonder gedoe. In onze bakfietsen is er altijd plek voor 2 of meer kindjes en dan is er zelfs nog ruimte voor andere spullen. Ideaal! Zie jij het wel zitten om met een bakfiets door Rotterdam te rijden? Bekijk dan onze bakfietsen in onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Direct naar de webshop >

Bakfiets kopen in Rotterdam

Woon je in Rotterdam en wil je een Babboe bakfiets kopen? Je vindt al onze bakfietsen alleen in de webshop. Doordat we onze bakfietsen alleen online verkopen, kunnen we je in samenwerking met onze partners een scherpe prijs aan blijven bieden. Natuurlijk ben je van harte welkom om de fietsen tijdens een van onze testdagen te komen uitproberen.

Babboe Big

Babboe Big bakfiets - RotterdamDe Babboe Big is een robuuste, stevige driewielbakfiets waar je tot 4 kindjes in kwijt kunt. De handige opklapbare bankjes maken het mogelijk om naast je kindjes ook nog boodschappen of andere spullen te plaatsen. De Babboe Big is in een variant met 3 en 7 versnellingen verkrijgbaar en je kunt hem ook bestellen met elektrische trapondersteuning. Ideaal in een stad zoals Utrecht, want lange afstanden of tunneltjes zijn dan geen probleem meer, zelfs niet met 4 kinderen in de bak. Elektrische ondersteuning op je bakfiets biedt ook de mogelijkheid voor bijvoorbeeld grootouders om er op uit te gaan met de kleinkinderen.

 Babboe Curve

Babboe Curve bakfiets - RotterdamNaast de Babboe Big willen we je ook graag kennis laten maken met de Babboe Curve, onze nieuwste driewielbakfiets. Deze bakfiets heeft een uniek design met fraaie ronde vormen en doorontwikkelde trommelremmen. Het antraciet grijze frame combineert prachtig met de houten bak. Ook de Babboe Curve is verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning.

 Babboe City

Babboe City bakfiets - RotterdamOm onze vloot compleet te maken hebben we natuurlijk ook een tweewielbakfiets. De Babboe City werd in 2010 geïntroduceerd en is nu een van onze bestsellers. De speciaal ontworpen bak heeft net als de Babboe Curve zachte ronde vormen en is ideaal voor twee kindjes en wat boodschappen. De Babboe City is door zijn mooie vormgeving en twee wielen een fijne bakfiets om je in het stadsverkeer mee te begeven. Hoewel je met de Babboe City al lekker snel en wendbaar bent, is ook deze bakfiets natuurlijk in twee verschillende uitvoeringen met elektrische trapondersteuning verkrijgbaar.

Bakfiets bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit onze bakfietsen? Bekijk dan hieronder onze actuele bakfiets aanbiedingen. Kiest u voor de Babboe Big, de Babboe Curve, de Babboe City of een van onze elektrische bakfietsen? Al onze bakfietsen zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen afgemonteerd aan huis geleverd worden of als montagepakket (in het geval van niet-elektrische bakfietsen) worden opgehaald bij onze loods in Amersfoort.

Naar de webshop >