Actie:
Tot € 1.000 korting bij aankoop van een elektrische bakfiets en accessoires

Bakfietsen

Hier vind je alle Babboe bakfietsen. Kies je voor een sportieve, wendbare bakfiets met twee wielen of voor een robuuste, stabiele bakfiets met drie wielen? Alle bakfietsen zijn ook met elektrische ondersteuning verkrijgbaar.

Hulp nodig?

Gebruik de bakfiets keuzehulp en bekijk de beste bakfiets die bij jou past.

2 producten

per pagina
 1. Babboe Big-E
  Achterwielmotor
  • Stabiele bakfiets met een ruime bak
  • Dé klassieker voor een toegankelijke prijs
  • Comfortabel fietsen met elektrische trapondersteuning
  Babboe Big-E
  Tot €500 korting
  Vanaf 2.464,-
  Lease 127,- pm
 2. Babboe Big
  • Stabiele bakfiets met een ruime bak
  • Dé klassieker voor een toegankelijke prijs
  • Opklapbare bankjes voor nog meer ruimte in je bak
  Babboe Big
  Vanaf 1.599,-
  Lease 94,- pm

2 producten

per pagina

Fiets met bak: al in de jaren 20 populair in Nederland

De bakfiets is al bijna een eeuw populair in Nederland. In Nederland werden vanaf 1924 de eerste bakfietsen geproduceerd door de familie Kastein in Rotterdam. Voornamelijk waren dit fietsen met bak die gebruikt werden om goederen te vervoeren. Enkele jaren later begon Kastein met de productie van houten bakfietsen. Totdat de bakfietsen tijdens de vorige eeuw door auto’s werden vervangen, waren zij erg populair als bakkersfiets, postfiets of voor het ambulancetransport.

Tegenwoordig zie je de bakfietsen weer terugkomen in het verkeer. Vooral jonge gezinnen hebben snel ontdekt dat de bakfiets hun dagelijks leven vergemakkelijkt en verrijkt. Bovendien willen mensen steeds vaker bewust en duurzaam leven. Zo min mogelijk autorijden hoort daar bij. Een interessant alternatief is dan natuurlijk de e-bike bakfiets, waarmee verschillende problemen tegelijk worden opgelost. De bakfiets met trapondersteuning is zuinig, milieuvriendelijk en toch wordt de eindbestemming snel bereikt. De dagelijkse dosis beweging kan zo heel eenvoudig worden geïntegreerd in het dagelijks leven.

Meer comfort met de e-bike bakfiets

Bakfietsen kun je voor allerlei doelen gebruiken en voor elke behoefte is er een geschikte bakfiets te vinden. Gebruik jij je bakfiets om kinderen mee te vervoeren en vervolgens verder naar je werk te fietsen, dan is de e-bike bakfiets zeker een aanrader. Maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van de bakfiets met trapondersteuning. Babboe heeft dan ook de ideale oplossing voor bedrijven met de Babboe Pro. Met de Pro bakfietsen kun je je diensten overal aanbieden en maak je al fietsend reclame voor je bedrijf. Schilders, mobiele kappers, schoonmaakbedrijven en postbezorgers zijn daarom ook echte fans van onze Babboe Pro bakfietsen geworden. De bakfiets met trapondersteuning is in de vorm van de Babboe Dog-E ook ideaal voor hondenbezitters. Neem je viervoetige vriend mee de natuur in en vergeet de vervelende autoritten. Houd je meer van sportief? Of gebruik je de bakfiets slechts voor korte afstanden? Kies dan een bakfiets zonder elektrische ondersteuning.

Voordelen van een bakfiets met trapondersteuning van Babboe

Babboe heeft voor iedere portemonnee een geschikte bakfiets. Ons model voor beginners is de Babboe Big en voor de ervaren fietser hebben wij de Babboe Carve. Deze bakfiets kenmerkt zich door zijn speciale kanteltechnologie, waarbij de bak in de bochten mee beweegt. Alle bakfietsen van Babboe zijn geïnspireerd en ontwikkeld naar aanleiding van behoeftes van jonge ouders en hun kinderen. Onze bakfietsen gaan voortdurend mee in de tijd.

De veiligheid van onze bestuurders en hun kleine passagiers heeft voor ons de hoogste prioriteit. De Babboe bakfietsen zijn getest door zowel TÜV als SGS en voldoen aan alle eisen. Wij verkopen ook passende accessoires waarmee jij veilig, snel en droog onderweg bent. Onze bakfietsen zijn online te koop. Babboe heeft een groot netwerk aan Babboe bezitters in heel Nederland. Zij laten je graag kennis maken met een Babboe Bakfiets. Alle bakfietsen worden gratis thuis geleverd.