De Babboe testdag is een feestje voor het hele gezin

Bakfiets online

Bakfiets online kopen? Maak eerst een proefrit voor een betere keuze

Heb je al een tijdje je zinnen op een bakfiets gezet? Dan ben je bij Babboe aan het juiste adres. Een tweewieler, of een driewieler. Er is voor ieder wat wils. En het gemakkelijke? Je kunt de bakfiets online heel eenvoudig via onze website bestellen. We begrijpen dat een bakfiets een flinke uitgave is en je daar eerst voor moet sparen. En we begrijpen ook dat je misschien twijfelt om de bakfiets online via onze website te bestellen zonder dat je weet hoe de bakfiets er in het echt uit ziet en hoe deze fietst. Daarom zijn er de Babboe testdagen!

Een Babboe testdag is een feestje voor het hele gezin. Op een Babboe testdag kun je een proefrit maken op al onze verschillende bakfietsen en er achter komen welke bakfiets jouw favoriet is. En dat is natuurlijk handig om vooraf te weten voordat je de bakfiets online bestelt. We merken soms dat gezinnen langs komen met de gedachten om een tweewieler te kopen, maar er uiteindelijk toch met een driewieler vandoor gaan. Of andersom. In dat soort gevallen heeft een testdag veel nut.

Naast dat is het natuurlijk leuk om te zien hoe veel plezier jouw kinderen en/of jouw hond beleven van een ritje in de bakfiets. En niet alleen zij, ook jij! Want ondanks dat het misschien even wennen is om op een bakfiets te fietsen, een glimlach is gegarandeerd. Je krijgt tijdens een testdag veel informatie over de verschillende bakfietsen. Er staat namelijk altijd een Babboe-medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden of tips en advies te geven.

Babboe Testdag in Amersfoort 

Met veel plezier staan we in het weekend voor je klaar om een proefrit bij ons op het hoofdkantoor te verzorgen. Ons hoofdkantoor is gelegen in Amersfoort, waar we rondom het gebouw een mooi bakfietsparcours hebben aangelegd. Wil je langskomen voor een proefrit met de bakfiets? Dan kun je online een afspraak maken.

Babboe Testdag in Noord-Brabant

Kom je uit het zuiden en is Amersfoort net niet naast de deur? Dan kun je in Noord-Brabant een proefrit maken. In het Brabantse Wilbertoord, tussen Uden en Boxmeer, vind je namelijk ook één van onze proefritlocaties. Maak online een afspraak een ga langs bij Esther!

Babboe Testdag bij Prénatal 

Samen met Prénatal organiseren we bij 7 verschillende vestigingen speciale Babboe testdagen. Ook hier staat een Babboe-medewerker klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat je de juiste keuze kunt maken als jij jouw bakfiets online wilt bestellen. Een afspraak voor een proefrit bij de dichtstbijzijnde Prénatal vestiging maak je hier.

Het lijkt ons leuk om jou en je gezin binnenkort bij een Babboe testdag te verwelkomen. Heb je nog een vraag over één van onze testdagen of testdaglocaties? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Tot snel!

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel