Test een bakfiets in Wilbertoord

Wanneer je van plan bent om een Babboe bakfiets te kopen, raden we je aan om eerst een proefrit te maken. In het Brabantse Wilbertoord, tussen Uden en Boxmeer, vind je ook één van onze proefritlocaties. Hier begeleidt de enthousiaste Ester Wijsman je bij de testrit. Tijdens de testdag in Wilbertoord kun je verschillende Babboe bakfietsen uitproberen. Ester beantwoordt graag al je vragen, geeft je tips mee voor het fietsen op een bakfiets en laat je zien hoe je je kinderen gemakkelijk en veilig vervoert.

Proefrit data in Wilbertoord

DatumLocatieTijd
Zaterdag 17 februari Katwijksebaan 11, Wilbertoord 10.00 - 13.00 uur

Babboe bakfietsen in Noord-Brabant

Je kunt een bakfiets testen bij Ester Wijsman in Wilbertoord aan de Katwijksebaan 11. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

Tijdens de testdag in Brabant, staan de volgende Bakfiets-modellen voor je klaar: Babboe Big, Babboe Big Elektrisch, Babboe City, Babboe City Elektrisch, Babboe Curve, Babboe Curve Elektrisch en de Babboe Curve Mountain! Ben je niet in de gelegenheid om een proefrit te maken op één van bovenstaande testdagen? Bekijk dan het schema met alle locaties of maak een afspraak om tijdens kantooruren een proefrit te maken. Neem hiervoor contact op met onze de Babboe klantenservice.

Kom je langs? Laat het weten!

Aanmelden is niet verplicht, de proefritdagen zijn voor iedereen toegankelijk met vrije inloop.

Aanmelden proefritdag Wilbertoord

* Verplichte velden