Test een bakfiets in Wilbertoord

Wanneer je van plan bent om een Babboe bakfiets te kopen, raden we je aan om eerst een proefrit te maken. In het Brabantse Wilbertoord, tussen Uden en Boxmeer, vind je ook één van onze proefritlocaties. Hier begeleidt de enthousiaste Ester Wijsman je bij de testrit. Tijdens de testdag in Wilbertoord kun je verschillende Babboe bakfietsen uitproberen. Ester beantwoordt graag al je vragen, geeft je tips mee voor het fietsen op een bakfiets en laat je zien hoe je je kinderen gemakkelijk en veilig vervoert.

Aanmelden testdag >

Babboe testdagen in Wilbertoord, Noord-brabant

DatumLocatieTijd
Zaterdag 9 juni Katwijksebaan 11, Wilbertoord (NB) 10.00 - 13.00 uur

 

Babboe bakfietsen in Noord-Brabant

Je kunt een bakfiets testen bij Ester Wijsman in Wilbertoord aan de Katwijksebaan 11. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

Tijdens de testdag in Brabant, staan de volgende Bakfiets-modellen voor je klaar: Babboe Big, Babboe Big Elektrisch, Babboe City, Babboe City Elektrisch, Babboe Curve, Babboe Curve Elektrisch en de Babboe Curve Mountain! Ben je niet in de gelegenheid om een proefrit te maken op één van bovenstaande testdagen? Bekijk dan het schema met alle locaties of maak een afspraak om tijdens kantooruren een proefrit te maken. Neem hiervoor contact op met onze de Babboe klantenservice.

Kom je langs? Laat het weten!

Kom je langs op een testdag in Noord-brabant? Laat het ons weten en meld je aan!
Aanmelden is niet verplicht (de Babboe testdagen zijn voor iedereen gratis toegankelijk met vrije inloop), maar dan kunnen wij rekening houden met het aantal personen op de testdag.

Aanmelden testdag Wilbertoord

* Verplichte velden