Bakfietsstickers

Hier vind je verschillende bakfiets stickers. Creëer je eigen unieke look met jouw bakfiets. Kies uit een van onze leuke designs of maak je eigen ontwerp.

5 producten

per pagina
 1. Babboe bakfietsstickers hondenpootjes
  Dog, Dog-E, Go, Go-E, Go Mountain
  Babboe bakfietsstickers hondenpootjes
  Vanaf 99,-
 2. Babboe reflecterende bakfietsstickers Big
  Big, Big-E
  Babboe reflecterende bakfietsstickers Big
 3. Babboe reflecterende bakfietsstickers City
  City, City-E, City Mountain
  Babboe reflecterende bakfietsstickers City
 4. WOWOW reflectiestrip
  Big, Big-E, City, City-E, City Mountain en 26 anderen
  • Dankzij reflectie, beter zichtbaar in het donker
  • Supersterke lijmlaag
  • Gemakkelijk te bevestigen
  WOWOW reflectiestrip
  13,-
 5. Babboe bakfiets stickers woezel en pip classic
  Big, Big-E
  Babboe bakfiets stickers woezel en pip classic
  139,-

5 producten

per pagina

Bakfiets stickers

Met behulp van bakfiets stickers, verander je jouw bakfiets binnen een mum van tijd in een uniek exemplaar. Super handig, want zo herken je jouw bakfiets altijd tussen andere fietsen! Je kunt kiezen uit verschillende stickers. Wil je één van de leuke ontwerpen van Babboe, je eigen ontwerp, een losse sticker of liever reflecterende stickers? Van alles is mogelijk.

Babboe bakfiets stickers

Er zijn verschillende stickers voor de bakfiets te koop. Wil je een mooie sticker van Fiep Westendorp, Woezel & Pip of misschien op avontuur met onze eigen BOET figuren, alles is mogelijk. In de webshop kun je de verschillende designs rustig bekijken. Met behulp van de zogenoemde bakfiets stickers of bakplakkers maak je je bakfiets dus super opvallend. Positief effect is hierdoor ook dat de kans op diefstal een stukje kleiner wordt.

Bakfiets stickers eigen ontwerp

Wil je liever een eigen ontwerp? Dat kan ook! Je kunt er voor kiezen een eigen foto te gebruiken of eigen ontwerp te maken. Op die manier ben je er helemaal zeker van dat je op een persoonlijke en originele bakfiets rijdt. Ben je benieuwd hoe je dit moet doen? Lees dan de volledige instructie voor het ontwikkelen van jouw eigen bakfiets sticker.

Losse bakfiets stickers

Misschien wil je jouw bakfiets niet helemaal bestickeren . Dan zijn er ook losse stickers te koop. Deze zijn geschikt voor ieder type bakfiets! De losse stickers zijn te koop in de vorm van hondenpootjes of als ronde reflectiestickers. Bekijk in de webshop welke jouw voorkeur heeft.

Reflecterende bakfiets stickers

De stickers van Babboe zijn UV- en weersbestendig en zijn daarnaast kleurvast. De bakplakkers gaan dan ook jaren mee. En wist je dat er naast de bakplakkers en losse stickers ook functionele stickers bestaan voor je bakfiets? Zo heeft Babboe bijvoorbeeld reflecterende stickers en reflecterende bakplakkers ontworpen om je veiligheid in het donker te vergroten.

Stickers: reclame voor je bedrijf

Met behulp van bakfiets stickers zijn de mogelijkheden eindeloos. Omdat je zelf een ontwerp kunt maken, is het nu ook mogelijk een logo of slogan van je bedrijf af te laten drukken op de zakelijke bakfiets stickers. Je kunt met je bakfiets overal komen en jouw reclame nu dus ook! Het is een simpele, efficiënte en goedkope manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Ideaal!