Goedkope bakfiets kopen - beste kwaliteit

Het leven als jonge ouder is al duur genoeg. Vandaar dat we bij Babboe graag op de kleintjes letten. In 2005 waren het jonge vaders die graag een bakfiets voor hun kinderen wilden. Het aanbod van bakfietsen op dat moment was duur en alleen te koop via een fietsenwinkel. Het idee dat een bakfiets ook voor een betaalbare prijs beschikbaar kon komen zonder een concessie te doen aan de kwaliteit was geboren. De Babboe Big is onze goedkoopste bakfiets. Kies je voor de betaalmethode gespreid betalen kun je deze bakfiets vanaf € 48 per maand aanschaffen. Bekijk ook de aantrekkelijke bakfiets acties en profiteer van hoge kortingen op de bakfietsen van Babboe.


"Een relatief goedkope bakfiets met de beste prijs-kwaliteitverhouding!"


Waar je voor betaalt bij de concurrenten

Marketing

Wij geven geen geld uit aan dure tv reclames. Op straat vind je ons niet op billboards.

Je bespaart: 175,-

Winstmarge

Wij hanteren geen torenhoge winstmarges.

Je bespaart: 200,-

Winkels

Als online winkel hebben wij geen dure showrooms nodig.

Je bespaart: 250,-

Personeel

Wij werken in kleine teams met korte lijnen.

Je bespaart: 175,-

Provisies

Onze medewerkers ontvangen geen provisies. Wij willen met onze bakfietsen overtuigen en niet agressief verkopen.

Je bespaart: 150,-

Totaal

Kortom: bespaar veel geld en je kunt een relatief goedkope bakfiets kopen van goede kwaliteit!

Je bespaart: 950,-

 

Waarom kan Babboe relatief goedkope bakfietsen aanbieden?

Babboe kan naar verhouding goedkope bakfietsen aanbieden in vergelijking met andere bakfietsmerken. Babboe is al meer dan 10 jaar geleden opgestart door ouders om een betaalbare bakfiets voor andere ouders in de markt te zetten. Hiervoor werken we samen met de beste partners in de fietsindustrie om de <strong>beste bakfiets</strong> te ontwikkelen. We gaan niet in zee met fietsenwinkels met hoge marges, waardoor we de bakfietsen betaalbaar kunnen houden. Wij verkopen merendeels online, zo houden wij de bakfiets betaalbaar. En juist omdat de kwaliteit van de Babboe bakfietsen zo goed is, geven wij 5 jaar garantie op een bakfiets. Ben jij van mening dat we iets beter kunnen doen? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op.

Spaken

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij als geen ander wat belangrijk is om te blijven fietsen. Spaken is een belangrijk onderdeel en hebben naar aanleiding van klantenfeedback samen met Weinmann, de specialist in het ontwikkelen van velgen, geoptimaliseerd. Babboe heeft nu op elke bakfiets een speciale velg voor bakfietsen. Deze velgen zijn dubbelwandig en hebben speciale spaakgaten waardoor de spaken onder een hoek komen te staan. Dit is handig en super belangrijk voor een bakfiets aangezien hier niet alleen verticale krachten op komen maar ook horizontale krachten. Met een speciale machine stellen we de bakfiets spaken af.

Houten bak

De bak van een Babboe BigDog of Pro Trike is gemaakt van Europees berken betonplex. De bak van de Babboe CityCurve of Carve is gemaakt van Europees beukenhout. Omdat we weten dat onze bakfietsen veel buiten staan, zijn ze allemaal opgebouwd uit meerdere lagen die watervast verlijmd zijn en zijn de randen behandeld met een randsealer, waardoor de platen beter beschermd zijn tegen weersinvloeden.

Het gebruikte hout van de bakken van Babboe zijn gemaakt van FSC hout. De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Alle bakfietsen >