Bakfiets proefrit op afspraak

Wil je een Babboe bakfiets testen? Meld je dan aan voor een proefrit bij ons kantoor in Amersfoort, bij onze testlocatie in Wilbertoord (Noord-Brabant) of voor een proefrit aan huis. Er staat een medewerker voor je klaar die jou tips en advies kan geven tijdens de 45 minuten-durende proefrit.

Proefrit op afspraak​

Wil je doordeweeks een proefrit maken op een Babboe bakfiets? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende proefrit in Amersfoort. Alle bakfiets modellen zijn beschikbaar en je kunt 3 modellen kiezen om te testen. Er staat een deskundige Babboe medewerker voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Proefrit in Noord-Brabant​

In het Brabantse Wilbertoord, tussen Uden en Boxmeer, vind je ook één van onze proefritlocaties. Hier begeleidt de enthousiaste Ester Jakobs je bij de testrit. In Wilbertoord kun je verschillende Babboe bakfietsen uitproberen. Maak een afspraak voor een gratis proefrit. 

Fietsenwinkel​

Bij de Fietser, Leenders Bike Totaal, Zilt at Sea of bij een van de winkels van Fietsvoordeelshop en Juizz kun je een afspraak maken voor een gratis proefrit. De medewerkers geven jou deskundig advies over alle Babboe bakfietsen. Je vindt deze fietswinkels op diverse locaties in heel Nederland.

Naar de storelocator >