Bakfiets privé leasen

Lease tijdelijk niet mogelijk...

Het is momenteel niet mogelijk om een lease aanvraag te doen bij Babboe. Via de Babboe nieuwsbrief blijf je op de hoogte zodra een lease aanvraag weer mogelijk is. Onze excuses voor het ongemak.

Een bakfiets kan het leven leuker en gemakkelijker maken, maar we begrijpen dat dit ook een grote uitgave is, zeker voor een jong gezin. Geld wat je nu niet zomaar hebt liggen. De eerste jaren als jonge ouder kun je de bakfiets als geen ander nodig hebben. Wanneer je eerst nog lange tijd moet sparen, loop je juist die jaren waarin het zo noodzakelijk is om een bakfiets te hebben mis.

Met privé lease krijg je de mogelijkheid om zonder dat spaargeld toch snel op een spiksplinternieuwe bakfiets te stappen.

Vast bedrag per maand

Door te leasen bij Babboe betaal je een vast bedrag per maand gedurende de looptijd. Je kunt kiezen uit alle Babboe bakfiets modellen en de accessoires voor in de bakfiets lease je gewoon mee. De looptijd bepaal je zelf, hoe langer je leaset hoe lager het maandbedrag.

Operational lease

Operational lease houdt in dat de bakfiets eigendom blijft van de leasemaatschappij en het is dus in tegenstelling tot financial lease geen financiering waarbij de fiets aan het einde van de looptijd eigendom wordt. Wil je de bakfiets niet meer kwijt? Dan kun je deze aan het einde van de looptijd in overleg overnemen.

Financiële toetsing

Om te bepalen of je een bakfiets kunt leasen vindt er een financiële toetsing bij het EDR plaats. Hier wordt gekeken naar jouw inkomens- en lastentoets, eventuele betalingservaringen en registraties bij het BKR. Hiervoor wordt je tijdens de lease aanvraag gevraagd om gegevens aan te leveren. Bij een positieve toetsing ben je klaar om te gaan leasen!

Jouw voordelen:

 • Geen hoge aanschafkosten
 • Iedere dag als nieuw
 • Geen onverwachte kosten
 • Nooit met lege handen
 • Fiets overnemen na einde looptijd

Overtuigd? Bekijk dan alle leasebakfietsen!

Alle bakfietsen >


In 5 stappen een privé leasebakfiets

 1. Zoek jouw droombakfiets uit
  Stel jouw ideale bakfiets samen met de gewenste accessoires en verstuur de aanvraag.
 2. Financiële toetsing
  Je ontvangt een link naar het EDR voor de financiële toetsing, binnen 1-2 werkdagen ontvang je bericht of de aanvraag akkoord is.
 3. Jouw leasecontract
  Je ontvangt na akkoord van het EDR binnen 2 werkdagen het leasecontract, SEPA incassomachtiging en de leasevoorwaarden per e-mail.
 4. Leasefiets in bestelling
  Na ontvangst van het door jouw ondertekende leasecontract, wordt je Babboe bakfiets besteld en gaat de levertijd in. De incasso van je lease maandbedrag start zodra de fiets geleverd is.
 5. De levering van je leasefiets
  Wanneer de leverdatum vast staat ontvang je van ons per e-mail een datum voor levering van de bakfiets. De bakfiets wordt vervolgens bij jou thuis afgeleverd. En dan kan het fietsplezier beginnen!

Regel nu eenvoudig en online jouw leasefiets!

Alle lease bakfietsen >


Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen over privé lease.

Algemene leasevoorwaarden
Bekijk de algemene leasevoorwaarden.