Een Babboe bakfiets huren op vakantie

Bakfiets huren
Summer

Het zonnetje begint langzaam weer te schijnen. De temperatuur stijgt langzaam op. En voordat je het weet, is het zomer. Het is dus de hoogste tijd om na te denken over de zomervakantie. Wordt het dit jaar (opnieuw) in eigen land? Of ga je toch de grens over? Zolang je er maar een Babboe bakfiets kunt huren, toch?

Bakfiets huren

Met mooi weer is een fietstocht door of langs de duinen heerlijk: mooie natuur, een fris windje en de mogelijkheid om tussendoor even lekker uit te waaien op het strand. We nemen als voorbeeld Texel. Het grootste Waddeneiland van Nederland heeft verschillende prachtige duingebieden: van de hoge duinen aan de Noordzeekust, die Nationaal Park Duinen van Texel vormen, tot de lage duinenrijen aan de Waddenzeekust. Een enorm mooie fietsroute, waarbij een Babboe bakfiets niet mag ontbreken. Daarom kun je op verschillende plekken door het land een bakfiets huren, bijvoorbeeld ook op Texel.

Zie je het al voor je? Jij op de fiets en jouw kinderen voor je in de bak. Het is zo leuk! Samen op avontuur om alle mooie plekken van het eiland te ontdekken. Het huren van een bakfiets op vakantie is niet alleen super leuk, het is ook heel handig. Afhankelijk van de bakfiets kun je tot 4 kinderen meenemen. Daarnaast is er ook nog ruimte voor extra bagage, waardoor je altijd jouw picknickmand mee kunt nemen. Ideaal voor een dagje erop uit. De verhuurbakfietsen van Babboe zijn uitgerust met een elektrische Yamaha middenmotor met krachtsensor en traploze versnellingen. Perfect voor lange fietstochten met het hele gezin door ieder landschap; vlak of heuvelachtig, door de pittoreske dorpjes van Texel of juist door de natuur. Een bakfiets huren doe je dus op vakantie. Ben jij er klaar voor?

Bakfiets huren

Verhuurbedrijven

Voor verhuurbedrijven heeft Babboe drie passende elektrische modellen geselecteerd. Dit zijn de Babboe Curve Mountain, de Babboe City Mountain en de Babboe Slim Mountain. Met de Babboe Mountain range gaat het je op lange afstanden altijd voor de wind! Ben je op zoek naar meerdere bakfietsverhuurlocatie's? Lees hier meer over een Babboe bakfiets huren.

Wij verhuren bij Vermeulen Bikes al enige tijd Babboe bakfietsen op Texel. En een bakfiets is voor toeristen met kleine kinderen op Texel natuurlijk ideaal. De Babboe bakfiets nodigt uit om even binnen te wandelen voor een proefrit en eigenlijk voordat we het weten is de bakfiets alweer verhuurd voor een aantal dagen.” Aldus Sander Vermeulen, eigenaar van Vermeulen Bikes op Texel.

(bak)Fietsroute op Texel

Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, kent een grote diversiteit aan landschappen, flora en fauna. Tijdens deze fietsroute kom je langs de Noordzee- en langs de Waddenkust van het eiland. Dit zijn twee compleet verschillende landschappen. Aan de Noordzeekant fiets je door Nationaal Park Duinen van Texel. Zoals je al kunt verwachten, bestaat dit natuurgebied voor een groot deel uit duinen. Eén van de opmerkelijke onderdelen van het Nationale Park is De Slufter. De Slufter is een grotendeels door duinen omsloten strandvlakte die in open verbinding met de Noordzee staat. Bij hoogwater lopen de kreken van De Slufter dan ook vol. De begroeiing is hier bestand tegen het zoute water, want anders zou het niet kunnen overleven.

Je vervolgt je fietsroute door langs de vuurtoren te fietsen. Na een stukje Waddenzeekust ga je een stukje het binnenland van Texel in. Hier fiets je door de Texelse polder waarna je uiteindelijk opnieuw bij de Waddenzee uit komt. Via Den Burg kom je weer uit bij het startpunt, en zo hebben jij en je kindjes genoten van een heerlijk ritje met jouw gehuurde Babboe bakfiets.

Bakfiets huren

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel