BAQME: Babboe bakfiets huren in Den Haag of Rotterdam

BAQME: Babboe bakfiets huren in Den Haag of Rotterdam
Huren

Wil jij een bakfiets huren in Rotterdam of Den Haag? Dan kun je al een tijdje de elektrische bakfietsen van Babboe gebruiken. En dat overal! Met de BAQME app (iOS en Android), heeft nu iedereen toegang tot de elektrische BAQME Babboe’s, waar en wanneer je maar wil.

BAQME is opgericht in Augustus 2020. Momenteel kun je de elektrische Babboe bakfiets alleen nog huren in Rotterdam en Den Haag. Maar er wordt al verder gekeken naar andere steden. Dus wie weet kun je binnenkort ook in jouw stad de BAQME bakfiets gebruiken. Er wordt alleen betaald voor de BAQME bakfietsen als ze in gebruik zijn. Gebruikers betalen €0.15 per minuut dat ze fietsen en €0.05 per minuut als ze de rit pauzeren. Voor lang gebruik is er ook een dagpas beschikbaar. Dan kun je de hele dag een BAQME bakfiets huren voor slechts €24.

Elektrische bakfietsen zijn een sneller, goedkoper en duurzamer alternatief in de binnenstad.

Berenice van Gessel (Baqme)

Duurzamer dan een auto

Je kunt dankzij het deelplatform voor elektrische bakfietsen binnen enkele minuten wegrijden op een elektrische bakfiets. De start-up hoopt korte autoritten in de stad overbodig te maken. ,,Meer dan de helft van alle autoritten is korter dan 7,5 kilometer. Die eindigen vaak in files of een zoektocht naar een dure parkeerplek. Elektrische bakfietsen zijn een sneller, goedkoper en duurzamer alternatief in de binnenstad.”, aldus Berenice van Gessel (Baqme)

Babboe bakfiets huren Den Haag

Ideaal voor vervoer in de stad

Het doel van BAQME is om jou onafhankelijk te maken van een auto voor korte ritten. Steden moedigen bewoners steeds meer aan om te lopen of te fietsen. Dit is echter niet realistisch wanneer je een transportbehoefte hebt. Een elektrische deelbakfiets is natuurlijk ideaal voor het vervoer van kinderen, maar ook voor huisdieren, boodschappen en andere spullen.

BAQME Rotterdam bakfiets

Download de app

Woon je in (de buurt van) Rotterdam of Den Haag en wil je eens een elektrische bakfiets uitproberen? Dan hoef je alleen maar de app te downloaden. Hierna kun je meteen genieten van gezond, sneller en effectiever vervoer. Zonder files. Op een BAQME Babboe!

Ontdek BAQME >

Bakfiets app BAQME
Vond je dit bericht leuk?
0
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit