Een echte dames bakfiets: de Babboe Mini

dames bakfiets

Ben je op zoek naar een bakfiets, maar ben je er nog niet over uit welk model je moet kiezen? Dan is de Babboe Mini misschien wel iets voor jou. Deze compacte bakfiets is korter dan een standaard tweewielbakfiets, licht in gewicht en fietst vrijwel als een normale fiets. De Babboe Mini is daarom ideaal als dames bakfiets. 

Had je een wendbare bakfiets in gedachten, dan hoort de Babboe Mini duidelijk op nummer 1 te staan. De stuurbeweging van de Babboe Mini is hetzelfde als bij een normale fiets, waardoor je er zo op weg fietst. In het drukke verkeer of voor langere afstanden is deze dames bakfiets dan ook erg geschikt. In de Babboe Mini passen 2 kindjes op het bankje. Je kunt er ook voor kiezen om een Maxi-Cosi drager in de bakfiets te monteren, zodat je kleine uk eenvoudig en veilig vervoerd kan worden.

Je kunt ook voor een bakfiets met een extra sterke motor kiezen, de Babboe Mini Mountain. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met trapsensor en de traploze NuVinci versnelling fietst de Babboe Mini Mountain enorm soepel.

De Babboe Mini is sportief en compact. Wij noemen de fiets ook wel ‘de kleine bakfiets’ onder al onze bakfietsen. Dit kleintje is korter dan een normale tweewielbakfiets, omdat de bak van de bakfiets erg compact is (B 64 cm x H 50 cm x L 79 cm). Hierdoor stuurt de bakfiets direct en licht, waardoor het nog meer lijkt alsof je op een normale mamafiets fietst. Daarnaast neemt de dames bakfiets weinig ruimte in beslag, waardoor je de Babboe Mini eenvoudig kunt stallen.

Ben je van plan om lange afstanden te fietsen en vind je het wat zwaar om met 2 kinderen in de bak door de straten te manoeuvreren? Ga dan voor een elektrische Babboe Mini. De Babboe Mini-E heeft een motor in het achterwiel en daarmee kun je ongeveer 40-60 kilometer afleggen. Dankzij het extra steuntje in de rug zijn lange afstanden geen enkel probleem en kom je niet aan met klotsende oksels op je eindbestemming.

dames bakfiets: Babboe Mini

Je kunt ook voor een bakfiets met een extra sterke motor kiezen, de Babboe Mini Mountain. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met trapsensor en de traploze NuVinci versnelling fietst de Babboe Mini Mountain enorm soepel. Ideaal wanneer je lange afstanden wilt fietsen met je bakfiets of als je in heuvelachtig gebied woont.

Heb je interesse gekregen in de aanschaf van een Babboe Mini bakfiets? Dan ben je altijd welkom om bij ons een proefrit te maken. Zo ervaar je zelf hoe het is om op een dames bakfiets te fietsen. Kom langs op één van de testdagen of maak een persoonlijke afspraak

Vond je dit bericht leuk?
0
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit