De hond mee in een bakfiets: De Babboe Dog

Hond in bakfiets
Dog

Als een pup die op z’n eerste puppy cursus gaat en enorm veel nieuwe indrukken krijgt. Zo krijgt ook jouw hond in een bakfiets vele indrukken. Zie je het al voor je? Een blije hond met een kwispelende staart en een opgewekte snoet in een bakfiets. Met de Babboe Dog wacht er niet alleen een geheel nieuw avontuur voor je hond, maar ook voor jou.

Je ziet het steeds vaker. Een hond in een bakfiets. Samen met z’n baasje is hij op weg naar een plek om lekker te kunnen spelen. Rennend naast de fiets is meestal net wat te ver, maar de bakfiets is een goed alternatief. Het is dan ook heerlijk om samen in de frisse lucht naar een wandelplek te fietsen.

De Babboe Dog in the spotlight

De Babboe Dog is te herkennen aan de robuuste stevige bak, maar de loopplank is wat de bakfiets voor honden bijzonder maakt. Je hoeft je viervoeter niet in de bak te tillen, hij kan zelf de bak in- en uitlopen. En mocht je twee (grote) honden hebben, dan is het helemaal gemakkelijk. Beide honden kunnen zo de bak inlopen en plaatsnemen. Klaar om te gaan!

Naast de loopplank heeft de Babboe Dog een opklapbaar bankje met gordels, waardoor ook nog 2 kinderen mee kunnen. Maar denk ook aan ringen voor de hondenriem, zodat de hond niet zomaar de bak uit kan springen en veilig op z’n plek blijft zitten. Daarnaast heeft de hondenbakfiets ook dubbele koplampen, 7 versnellingen en een parkeerrem. Zo parkeer je de bakfiets eenvoudig en rolt de bakfiets niet weg als deze geparkeerd staat.

De Babboe Dog is ook met elektrische ondersteuning verkrijgbaar. De Babboe Dog-E heeft de motor in het achterwiel. Deze wordt aangestuurd door een rotatiesensor bij de trappers, de ondersteuning springt aan zodra je een volledige rotatie met het wiel hebt gemaakt. Door de trapondersteuning met 8 verschillende standen fiets je moeiteloos lange afstanden en kun je overal naartoe met jouw trouwe viervoeter.

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires die je kunt gebruiken voor de Babboe Dog. Denk aan een regentent, een bakfietshoes en een afdekhoes voor alleen de bak. Zo zit jouw hond bij hondenweer altijd droog in de bakfiets. De Babboe Dog is tevens uit te breiden met een comfortabel hondenkussen of een antislip mat, zodat het in- en uitlopen met natte pootjes geen probleem zal zijn. Naast de hond is er ook ruimte voor 2 kinderen, en met een babyschaal, peuterstoel, kleuterzitje of kussen voor op het bankje, kunnen ook de kleintjes comfortabel plaatsnemen in de bakfiets.

Wil jij graag jouw hond in een bakfiets zien en ervaren hoe het is om samen te fietsen? Maak dan een proefrit op één van onze testdagen of bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Wie weet kunnen jullie binnenkort veel avonturen beleven samen!

Maak een proefrit >

Vond je dit bericht leuk?
0
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit