Babboe bekroond tot beste fietswebshop van Nederland

Babboe winnaar Shopping Awards 2022

Amersfoort, 8 juni 2022 – Dit jaar heeft Babboe de prestigieuze Shopping Awards gewonnen in de categorie Fietsen. De winnaars werden gisteren bekend gemaakt tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Presentator Jeroen Stomphorst maakte de winnaars bekend. De Shopping Awards zijn de ultieme prijs voor de e-commerce spelers in Nederland.

Sander Kuiper, Teamlead E-commerce: "We zijn enorm trots dat we de publieksprijs hebben gewonnen. In het straatbeeld zijn onze bekende houten bakfietsen niet meer weg te denken, en nu staan we ook online aan de top. We zijn enorm trots dat Babboe een grote bijdrage levert aan de populariteit van de bakfiets nichemarkt."

Shopping Awards

De Shopping Awards, powered by Thuiswinkel.org, worden jaarlijks uitgereikt aan e-commercebedrijven die het beste scoren in hun vakgebied of categorie. Met de uitreiking van de awards beoogt de Stichting Shopping Awards een positieve bijdrage te leveren aan (e-)retail in Nederland. De winnaars van de Publieksprijzen zijn bepaald op basis van de beste beoordeling, zowel van experts als het publiek..