Babboe Dog, de eerste officiële hondenbakfiets

Amersfoort, juli 2013 - Veel hondenliefhebbers kennen het dilemma: hoe fiets je veilig met je hond(en) door het drukke verkeer naar park, bos, strand of anders? Dat hangt natuurlijk ook van je viervoeter(s) af. Is je hond klein of groot? Jong of oud? Rustig of speels? Heb je één of meerdere honden? Babboe introduceert een veilige én gezellige fietsoplossing voor alle typen honden: de Babboe Dog ofwel de eerste officiële hondenbakfiets. Voor dichtbij of verder weg.

Handige inloop

De Babboe Dog heeft een inloopdeur annex loopplank aan de voorkant, zodat je hond zelf de bakfiets in en uit kan wandelen. Geen getil dus en handig voor kleine, grote en/of oudere viervoeters. De loopplank is voorzien van antislip-strippen en er is een antislipmat voor op de bodem beschikbaar, om uitglijden te voorkomen.

Veilig op pad met z'n allen

Er is plek voor meerdere honden en handige zaken als boodschappen, hondenspeeltjes of een picknickmand. Dankzij de stevige, hoge bakwanden van de Babboe Dog zit je hond veilig aan boord en kan er moeilijk uitspringen. De bak is voorzien van handige 'ogen' voor de hondenriem. En omdat de hond(en) voor je zit(ten), zie je alles. Kortom, inladen en wegwezen!

Elektrische aandrijving

Met de Babboe Dog heb je ook een duurzaam en gezond alternatief voor de auto. Fietsen met een bakfiets is leuk en went snel. De Babboe Dog is voorzien van 7 Shimano-versnellingen en brengt je verder dan je denkt. Helemaal als je voor elektrische trapondersteuning kiest. Dan fiets je moeiteloos 40 kilometer, zeg maar van Utrecht tot Amsterdam. Maar pas op: je hond kan eraan verslaafd raken...

Voordelen van de Babboe Dog bakfiets:

  • Gezellig, veilig en duurzaam met je hond(en) op pad
  • Geschikt voor meerdere honden & extra bagage
  • Handige inloopplank met verstevigde rand, en eventueel antislip
  • Ruime hondenbak met veilige, hoge wanden
  • 7 versnellingen en rollerbrakes van Shimano
  • 5 jaar garantie plus service aan huis
  • Met of zonder elektrische trapondersteuning
  • Verkrijgbaar in kleuren zwart en bruin
  • Diverse accessoires zoals antislip strips en antislip mat, hondenpootjes op de bak, een regentent of zonnedak

We hebben een proefmodel voor klaar staan! Je bent van harte welkom om de hondenbakfiets te komen bekijken in Amersfoort, daar staat een zwarte en houtkleurige bak voor je klaar! Je kunt dan meteen een proefrit maken met je hond als je wilt. De Babboe Dog is reeds te bestellen op www.babboe.nl/hond-bakfiets, de eerste leveringen zullen vanaf week 30/31 plaatsvinden.

Over Babboe:

Babboe Bakfiets bestaat sinds 2007 en is een initiatief van ouders voor ouders om de bakfiets bereikbaar te maken voor alle gezinnen. Dit heeft kwalitatief hoogstaande bakfietsen opgeleverd voor betaalbare prijzen. De laatste jaren kregen we steeds vaker verzoeken binnen voor een speciale hondenbakfiets. De Babboe Dog is het resultaat.